Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Slovensko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cikánské proroctví předpovídá příchod mesiáše z rómské osady, který změní svět. Narodí se Rytmaus a postupně se z něj stane najznámější rapper v Evropě. Rytmaus se rozhodne kandidovat na prezidenta Slovenské republiky. Proti němu se ve volbách postaví Pišta Lakatoš. Ze Slovenska se díky prodeji čisté pitné vody stává světová velmoc, která spolurozhoduje o budoucnosti lidstva s největšími velmocemi jako je USA, Rusko či EU. Do hry o planetu se zamíchá i ďábel Moloch... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Od Lokal celovečeráku sa nič iné čakať ani nedalo. Úpadok humoru v slovenskom prevedení plnom sprostých slov aj tam, kde to nie je vtipné či nezbytné, v trápnom a úbohom príbehu. Jedna hviezda za pár kratučkých skečov a hlášok, ktoré sa vydarili, no zrátať sa dali na jednej ruke aj s rezervou. Slovenská kinematografia to jednoducho nevie. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Klidně se to mohlo jmenovat RITMAUS... a každému by to bylo u ryti. Upřímně film který začíná narozením roma ve mě vybouzelo opravdu velké nutkání to smazat... Ale upřímně, film kde chytí někdo KONEČNĚ ten zelený alZla slim pod krkem a totálně ho dojebe.. tomu dám aj 6 hvězd! :D Hele, jako animace předpotopní, příběh podřadný ale, muziálová vložka občas přímo na odpad.. ale TY KECI A HLAVNÍ POSTAVY! Však kedy bych mal jikry tak potratim... XD Plus jednu hvězdu za ten luxusní konec který aspoň vysvětluje prečo jsme všicí takový dojebnutí! 101% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $253,878▐ Slovenský animovaný film LokalFilmis (2015), tiež moc vody nenamútil, chcel byť až moc cool pre dnešnú mládež, ponúknuť jednu zábavnú scénu za druhou, hláškovanie ako na bežiacom páse, hromadu sprostých nadávok ale v konečnom zúčtovaní toto všetko akosi strácalo ten správny efekt a súlad, pesničky ani navážanie do osobností nebralo a tých skutočne trefne úsmevných scén bolo len minimum, jediné čo v celku zaujalo bola animácia. /videl v kine: 40%/ ()

Bear52023 

všechny recenze uživatele

Teda čakal som od tohto filmu viac. Animácie boli síce vynovené a krajšie, ale to je tak všetko. Vtipy sa v tomto prípade ani nedajú nazývať vtipmi, ak tam teda vôbec nejaké boli. Za celý film som sa zasmial asi len 2-krát, čo je teda pomerne smutné na to, že sa to hrá na komédiu. Nič vám tento film nedá a veľmi rýchlo na neho zabudnete. Mali by sa radšej držať len krátkych epizód na internete, pretože tento film sa moc nepodaril. ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Ak sa nenecháte oklamať nízkym hodnotením a kopou sprostých slov, možno budete príjemne prekvapení. Film si robí prdel okrem Rytmusa aj z Obamu a Putina, ale najviac som sa nasmial na úradníkoch z európskej únie - máme tu dnes dve témy, prvou je uzákonenie tvaru šunky a druhou je dochádzanie zásob pitnej vody v celej EÚ - musíme postupovať podľa priorít, takže venujme sa tej šunke. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)
  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)

Reklama

Reklama