Reklama

Reklama

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

(seriál)
  • USA Mindhunter
Trailer 1
USA, (2017–2019), 17 h 1 min (Minutáž: 34–74 min)

Tvůrci:

Joe Penhall

Předloha:

Mark Olshaker (kniha), John Douglas (kniha)

Hudba:

Jason Hill

Hrají:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Stacey Roca, Hannah Gross, Joe Tuttle, Cotter Smith, Albert Jones, Lauren Glazier, Michael Cerveris, June Carryl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(19)

Dva agenti FBI se na konci 70. let ve snaze pomoci rozvoji kriminalistiky odhodlali ponořit do psychologie vraždy a přiblížit se znepokojivě blízko skutečným netvorům. (Netflix)

Recenze uživatele Tryskomyš k tomuto seriálu (11)

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) 

Jak se mi od začátku tento seriál moc nelíbil, tak moc se mi líbil tím víc, čím se blížil ke svému konci. ()

Epizoda 3 (2017) (S01E03) 

Nějak mi stále uniká smysl tohoto díla. Jako že navštěvují ve vězení známé vrahy a to jim má pomoci při vyšetření současných zločinů? Tak trochu to pro mě postrádá smysl. Ne jako ty metody, to chápu, že je to může něčemu přiučit, ale spíš jako Proč někdo takového točil nebo vůbec napsal. Trochu mi to přijde, jakoby se chtěl přiživit na těchto nechvalně známých případech. ()

Epizoda 5 (2017) (S01E05) 

Tak teď to teprve začíná dávat smysl. Opravdový případ, který se řeší a bude mít přesah do dalšího dílu. ()

Epizoda 6 (2017) (S01E06) 

Tak teď to teprve začalo dávat smysl. Opravdový případ, který se řešil v minulém dílu a má vyústění v dílu tomto. Předtím jsem si vůbec nevšimla, že by agenti vyřešili vůbec nějaký případ. Do 4. dílu je mi to tedy celé jaksi záhadou, co tam vlastně řešili. No možná jsem jen nedávala dost pozor. Jediný smysl mi dávalo, jak navštívili ve vězení skutečného, nechvalně známého amerického sériového vraha a nekrofila Edmunda Emila Kempera III, též známého jako Big Ed. ()

Reklama

Epizoda 7 (2017) (S01E07) 

V tomto dílu se členové týmu FBI, už tři, rozhodnou navštívit ve vězení dalšího skutečného nechvalně známého amerického sériového vraha a nekrofila jménem Jerome Henry "Jerry" Brudos. ()

Epizoda 8 (2017) (S01E08) 

Do týmu je přijat další člen Greg a vyšetřují tu ředitele školy s opravdu zvláštní úchylkou, o které jsem ještě neslyšela. ()

Epizoda 9 (2017) (S01E09) 

V tomto dílu agenti FBI Holden Ford a Bill Tench navštíví ve vězení dalšího skutečného Amerického sériového vraha jménem Richard Benjamin Speck. Od začátku seriálu se používá pro tyto zrůdné vrahy termín sekvenční vrah. Až tady je poprvé vysloveno sériový vrah, protože jde o sérii vražd. ()

Epizoda 10 (2017) (S01E10) 

Tak tohle byl bomba konec. Nečekaný. Okamžitě najíždím na 2 sérii. ()

Epizoda 5 (2019) (S02E05) 

,,Jo, ještě něco, mám pro vás Mansona.´´ ()

Epizoda 8 (2019) (S02E08) 

Brian od agenta je tak neskutečnej, když ho vzal za ruku v té cukrárně tak mě to absolutně rozbrečelo. Na pozadí šetření zločinů je to druhá nejlepší linie seriálu. ()

Epizoda 9 (2019) (S02E09) 

Co k tomu dodat? Vrah je dopaden a odsouzen, ale paradoxně za úplně jiné vraždy, než o které skutečně šlo. ()

Související novinky

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

Seriálový Mindhunter je definitivně mrtvý

23.02.2023

Patříte mezi fanoušky seriálu Mindhunter od režiséra Davida Finchera? Pak pro vás má tvůrce špatné zprávy. Zdá se, že po pár let starých informacích, že herci byli uvolněni ze svých smluv a se třetí… (více)

David Fincher dotočil svůj nový film

David Fincher dotočil svůj nový film

31.03.2022

Tradičně si režisér David Fincher (Sedm, Zodiac) mezi svými filmy nechává pár let rozestup, oblíbený tvůrce teď ale naštěstí fanoušky na svůj další projekt po poněkud úzce zaměřeném Mankovi nenechá… (více)

David Fincher odhalil nový projekt

David Fincher odhalil nový projekt

14.10.2021

Tajemný tweet stránky Netflix Film tento týden nalákal filmové fanoušky na nové oznámení od režiséra Davida Finchera (Sedm, Zmizelá). Spekulovalo se o třetí řadě Mindhuntera, případně filmovém… (více)

Reklama

Reklama