Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víte, co je to Bubo bubo? Může to být za a) výr velký, za b) velká sova nebo za c) nový pořad Televize Prima. Všechny odpovědi jsou správné! Jelikož jsou Češi národ hravý a soutěživý, Prima pro ně připravila zbrusu novou zábavnou soutěž! Utkají se vždy tři dvojice tvořené zpěváky, herci či jinými zajímavými osobnostmi. Budou hádat význam neobvyklých výrazů a odpovídat na vtipné znalostní otázky (Kde se dají nejlépe chytat lelky? Co je to drvopleň? Může si slon zlomit klíční kost? ap.). Vše bude „dirigovat“ známý herec Bob Klepl v roli moderátora a nad správností odpovědí bdít jejich autor a guru pořadu Pavel Lukeš. Správná odpověď znamená bod pro odpovídající dvojici, nesprávná pro soupeře. Hra bude mít tři kola – a soutěžit nebudou jen známé dvojice, ale i diváci. A to jak v hledišti, tak u obrazovek! Nenechte si ujít tento nový pořad na obrazovkách Primy! A pokud si myslíte, že vám podobné výrazy, jako je třeba zrovna Bubo bubo, nejsou neznámé, zahrajte si s námi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Považuji se za docela chytrého člověka, ale některé věci na tomto světě zkrátka nechápu. Nechápu cyklus trikarboxylových kyselin. Nechápu, jak jsem mohl vzhledem ke svému výkonu dostat z maturity ze zeměpisu jedničku (v tematické kartografii nejsem dvakrát silný). Nechápu, proč mám pořád hlad. Nechápu, jak mohla jít Shyamalanova tvorba tak dolů. Nechápu myšlenkové pochody Tobea Hoopera, když točil The Texas Chainsaw Massacre 2. A nechápu, jak může Prima utrácet peníze za výrobu takovýchto pořadu a myslet si, že na to snad někdo bude koukat? Bubo bubo je jen horkou jehlou ušitá hloupá soutěž pro celebrity, jejíž jediným účelem je sloužit jako čtvrteční primetimová výplň před poslední řadou Ano, šéfe, která následuje hned po ní (nečekat na onoho démona českých kuchyní, tak bych to neměl zapnuté). Jenže i monoskop nebo hodinová reklama na Čecho-Decho by byly lepší výplní. Tohle je nudné, nezáživné a zbytečné. Myslíte si, že odpad je přehnaný? Pusťte si jeden díl a uvidíte. Ale pospěšte si, neboť věřím, že po pár dílech to zruší, tohle nebude mít dlouhého trvání. ()

zatkyn odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s : Phobia. Z důvodu čekaní na Ano šéfe! jsem si zapnul primu o nekolik minut dříve a s pohledem na Bohumila Klepla jsem se těšil na vtipnou soutěž plnou zabavných hlášek a zajímavých otázek, po zadání nekolika otázek už se mi protočili panenky. "S úžasem" jsem vydržel až do konce pořadu kde jsem očekával nějaký rozstřel ve stylu otázek kde by i zatím poslední tým mohl vedoucímu týmu ukázat že nejsou tak hloupí jak vypadají. Toho jsem se bohužel nedočkal místo toho mi bylo dokázano že jim nechybí jenom znalosti ale i um míření na cíl v podobě kloboučku se síťkou na kolegově hlavě. Měl jsem v plánu dát jednu hvězdičku alespoň za snahu, ale po zahledění mezi diváky kdy je tam posazeno několik x papírových figurín který mají dávat atmosféru narvaného sálu je Odpad! až moc dobrým ohodnocením. ()

Reklama

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný nápad, příšerné zpracování, příšerná režie, příšerné kulisy, příšerný moderátor (promiňte, pane Kleple, já vás jinak mám docela ráda), příšerné otázky, příšerní soutěžící, příšerný hudební doprovod, příšerná znělka, příšerné balónky do příšerných sítěk. Příšerná nuda. Příííšerná!!! Příšerná Prima? ()

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Už z ukázek jsem měla tušení, že to bude katastrofa, ale realita byla mnohem horší - byl to hodinový průjem. Vtip žádný, po první otázce jsem usínala nudou, o jakože celebritách nemluvím - nebyla tam totiž ani jedna (televize se naprosto rozcházejí s mou představou o celebritě). Prostě naprostá demence, žádná dramaturgie, prosím televizi, aby tento pořad stáhla ihned do trezoru, zamkla ho tam a zahodila klíč. ()

frashmaker odpad!

všechny recenze uživatele

Neinteligentní výplod nejhlubšího zoufalství několika břídilů, který nemá nejmenší šanci zaujmout ani podprůměrně inteligentní publikum. Obsah jako takový není úplně špatný. Tedy... člověk se může i něco dozvědět... Ale naprosto dementní pravidla, soutěže s házením míčků a volba vítěze... No to jsme tak v roce 68. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V publiku jsou celé řady sádrokartonových maket diváků. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama