Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Musím říci popravdě,že filmu dávám 50% jenom proto, že tam hrál Morgan FREEMAN a velmi nedějná hvězdička Ashley JUDD. Jinak mě děj filmu málo zaujal (s touto tématikou už bylo natočeno spoustu jiných filmů a s lepší réžii), Celý film byl normální detektivka z vojenského prostředí a thriller tam byl akorát posledních 7 minut. (Jakmile u PC objevila paní advokátka, že jí manžel celou dobu lhal a že žije se zločincem). Dále musím vytknout réžii hrubou chybu : jestliže někdo dostane 2 zásahy s pistole do břicha, není schopen se rvát a vydávat ze sebe takovou sílu při rvačce. Krvácení v těchto měkkých částech jde tak rychle do břicha a jsou u toho takové bolesti, že postřelený není schopen vstát - natož se prát. A zásah byl na pravou stranu čili do játry a střev. Leda, že by američtí vojáci byli vycvičení i v tom, jak zadržet na pár minut prudké vnitřní krvácení, když dokážou obelstit detektor lži. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s protivně prkenným JAGem není úplně na místě. Jednak Morgan Freeman strčí svým charismatem do kapsy celý zmíněný seriál i s komparsem ze všech asi stopadesáti tisíc dílů a druhak se tady něco děje a na postavách vám záleží. Ač jsem byl zlomen únavou (ještě před začátkem, film jako takový na tom nenese vinu), vyvinul jsem maximální úsilí, abych to dokoukal, a to už o nějaké kvalitě svědčí. Každopádně by se ale tvůrci měli jít poučit k filmu Nebezpečné hry, jak se dělají logické zvraty. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nezúčastněně jsem se pronudila úvodními 35 minutami, než se poprvé ukázal Morgan Freeman a dodal filmu trochu šťávy. Když po hodině a 15 minutách TV Markíza dávala už třetí otravný blok reklam, na "chviličku" jsem zavřela oči... probudila jsem se právě včas, abych shlédla rozsudek a "překvapivý" závěr. Možná se v té prospané půlhodince objevilo něco, co by zasloužilo třetí hvězdičku, nemůžu si však pomoct, zbytek filmu na mě zapůsobil velmi průměrným dojmem. 49% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vydarený vojensko-súdny triler. možno trochu prekombinovaný, ale stále funkčný. Herci si odvádzajú svoju robotu, atmosféra je slušná. Vo finále je pár vecí jasných už príliš skoro a dosť cítiť, že išlo o adaptáciu románu. Dávam štyri, aby bolo jasné, že ide o jednu z tých lepších ženských vyšetrovačiek. Asi najlepšie krimi s Ashley Judd v hlavnej úlohe.... ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pravnicka (Ashley Judd) se pousti do obhajoby sveho manzela (James Caviazel), obvineneho z vojenskeho masakru ve stredni Americe, s pomoci odbornika na vojenske pravo a byvaleho alkoholika (Morgan Freeman). Klasicky soudni thriller se zamotanym zaverem, ktery prevrati vse vzhuru nohama. Sledovatelne herecke vykony. 65% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama