Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Film se zajímavým hereckým obsazením, kde hlavní kámen úrazu je scénář. Film má skoro 2 hodiny a za ně se uálo jen málo zvratů (Návštěva v FBI byla opravdu zajímavá ta vstřícnost... Tajně nahraná nahrávka nemohla být jednoznačně u soudu připuštěna..) a konec to pohřbil úplně. Film mohl být jednoznačně lepší než je, ale takto dávám průměrné 3z5. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, mezi všemi těmi dvoj/trojhvězdami tady mé hodnocení trochu vynikne, ale opravdu si nemyslím, že by tohle byl tak špatný či průměrný film. High Crimes se mi líbil - hlavně ta část, která se odehrávala u soudu a shánění důkazů. A právě ten konec, kteří zde někteří vychvalují, se mi nelíbil. Ne proto, že by nezapadal do příběhu, ale že byl (alespoň pro mě) dost očekávaný. Jinak Morgan si tuhle roli vyloženě užívá, Ashley byla super a Amanda jako její sestra tomu dávala šťávu. Za sebe dávám 70 % s tím, že jsem dost překvapený. Nejen tím, jak mě to bavilo, ale i hodnocením, které, IMHO, je moc nízké. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady machrovat, jak jsem dopředu věděl, co se stane. Mně to totiž bylo jasné už před začátkem filmu, takže jsem v téhle soutěži určitě vítězem. Spíš napíšu to, že kdyby závěr neposlal do kytek logiku předešlého snažení přijít věcem na kloub, plácnul bych do hodnocení klidně hvězdy čtyři. Nesrovnávám totiž všechny filmy s Vykoupením nebo Kmotrem, takže si pak můžu užít třeba jen pouhý fakt, jací herci se tu sešli. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je skutečně ta osoba vedle, které se ráno probouzíte váš milující manžel? Co když má tajemství, o kterém by jste raději nevěděli? Vše čemu jste doposud věřili se může během pár minut změnit. Vše může být dokonalá lež. Váš poklidný život se zhroutí jako domeček z karet. Těžký zločin je film z prostředí vojenského soudu. Takové prostředí je velmi atraktivní. Morgan Freeman byl jako vždy brilantní, ten ani nemůže být špatný a Ashley Judd mu výtečně sekundovala. Film není vůbec nudný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vydarený vojensko-súdny triler. možno trochu prekombinovaný, ale stále funkčný. Herci si odvádzajú svoju robotu, atmosféra je slušná. Vo finále je pár vecí jasných už príliš skoro a dosť cítiť, že išlo o adaptáciu románu. Dávam štyri, aby bolo jasné, že ide o jednu z tých lepších ženských vyšetrovačiek. Asi najlepšie krimi s Ashley Judd v hlavnej úlohe.... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama