Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořádek s informacemi ze světa filmu, který si nenechám nikdy aspoň ze záznamu uniknout. Vtípky s nepříchozím Karlem občas slabší, občas lepší, celkově jako nápad dobrý. Kluci jsou podobná cílovka jako já, takže je velká šance, že ty věci, co řeší, budu vidět úplně stejně. Na druhou stranu by se ale dalo mluvit o určité nevyváženosti, protože všechno to jsou podobní typy a dát k nim třeba nějakou rádoby intelektuálku (např. ten typ, co chodí občas do Odvážných palců), tak by často povídala asi úplně něco jiného než oni. Sem tam by mohlo být zajímavé je aspoň na chvíli konfrontovat. Cival by s orgastickým výrazem vychválil nějaké béčko, a ona by zahlásila, že je to tupá kravina bez špetky invence :) ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Karel se sice nedostavuje, ale jeho obliba v komiksech nás přivádí k Loganovi, a mohu s čistým svědomím prohlásit, že tato relace je lepší než Logan. Je to hezký a rozhodně ne k hovnu, to si musíme přiznat, a pro nadšence do filmů, jezevců a lodní dopravy se jedná o vynikající záležitost. 10/10 Werckmeisterových harmonií. ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Napěchovaná sestava, spory o Cherry a Batmana, Béla Tarrr s jezevcem na tankeru, Logan vs Kozub a jděte do prdele a mezitím nám přisypte na hero hero. Od covidu návyk. Už teď legendární, držím palce, ať to šlape co nejdýl. A na ty dobré tipy fakt dám :) 200. výročí bylo moc fajn, i jindy jsem se párkrát neudržel smíchy nejen v tramvaji. Relax, který se nebere smrtelně vážně, na rozdíl od filmové tvorby, kterou smrtelně vážně bere, a to je taky dobře :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama