Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Karel se sice nedostavuje, ale jeho obliba v komiksech nás přivádí k Loganovi, a mohu s čistým svědomím prohlásit, že tato relace je lepší než Logan. Je to hezký a rozhodně ne k hovnu, to si musíme přiznat, a pro nadšence do filmů, jezevců a lodní dopravy se jedná o vynikající záležitost. 10/10 Werckmeisterových harmonií. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama