Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

ZekiZeki 

všechny recenze uživatele

Pořad s podtitulem "Možná přijde i Karel" (podobnost s motivem manželky detektiva Columba je zde čistě náhodná) je zábavný i poučný zároveň, jen tomu ještě něco málo k dokonalosti chybí. Že by lepší scénáře? Že by lepší příprava? Že by Karel? No uvidíme kam chlapci celou koncepci pořadu časem posunou. Jinak přeju jim i celé Moviezone hodně štěstí a Cinemě brzký konec. ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

Reklama

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Partu sleduju už hodně dlouho, už z doby, kdy ještě fungoval Filmpub a mám rád jejich komentáře a recenze. To co řeknou nebo napíší pro mne vesměs funguje a mám stejný vkus na filmy. Moviezone je pro mne kompas na filmy a pořad sleduji se zájmem. Doufám, že to ještě nějaká ten pátek bude mít tah na branku. Jen tak dál, hoši! ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Velmi mile bezprostřední filmový čtrnáctideník, který se v minulých měsících rychle probojoval do mé youtuberské topky. Kvarteto klasiků známých i z toho webu se skvěle doplňuje a jakmile jeden z nich chybí, už to není ono - což kupodivu platí i o Civalovi, jehož neustále rejpání a sekýrování ostatních mě často sralo, ale když onehdá chyběl, rázem byl na place celkem bordel :) Odladil bych jen pár maličkostí, hlavně nečistý zvuk umocněný tím, že si pánové často otravně skáčou do řeči (leckdy úplně zbytečně a klidně i tři najednou), a kromě toho děsně drmolí a šumlujou názvy filmů a jména herců, tím spíš, jsou-li v angličtině. Je fakt opruz si to šestkrát vracet, aby člověk konečně porozuměl, že ten slavnej film, který údajně přivodil noční můry celé generaci dětí, se jmenuje PEANUT BUTTER SOLUTION (ano, mířím na Mr. Hlada, který je mi jinak co do názorů a postojů asi nejbližší :). IMF se nutně potřebuje naučit stručnosti a Rimsy odnaučit ty svoje věčné propagace zbytečných artových filmů, i tak ale dávám čtyři z pěti a 80 % - což je mimochodem stejné hodnocení, jako ode mě nedávno dostali (příznačně) třeba loňští Ritchieho GENTLEMANI ;) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama