Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (135)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Reklama

-henry- 

všechny recenze uživatele

No mohl jsem se smíchy potrhat :D Pořad o filmech, jehož aktéry opravdu nepotřebujete vidět. Petr "umírám v agonii, ale už jsem si zvyk" Cífka a Matěj "double Lukáš Pavlásek" Svoboda dělají z MovieZone Live! MovieZone DEATH. Myslím, že verze "audio only" by tomu jen prospěla. Nebo trošku života do toho statickýho umírání ;) ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že tento pořad bude jen obyčejný internetový nástupce Kinoboxu, ale po několika shlédnutých epizodách musím říct, že jsem si tento pořad hodně oblíbil a nenechám si ho nikdy ujít i na úkor zkoušek. Kvalitní trojice (doufám, že v nepříliš vzdálené budoucnosti i čtveřice, teda jestli se dostaví Karel), která řekne vše co si myslí "na plnou hubu", tím skvěle pobaví a hlavně připraví na novinky v kinech. Jediné co bych zkusil zlepšit je větší množství zodpověděných diváckých dotazů. Pro mě 95%. PS: Skvělé intro :-) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Pokaždé napěchovaná sestava, pokaždé chybí mistr Karel (teď už i výřečný Imf), ale nikdy nechybí cynický Mr. Hlad, protivný Cival, jezevcovitý Rimsy aka Rimjob a chudák Do-oD, kterej dostává akorát kouř. Neposlouchám to ani tak skrze jejich dojmy z filmů jak pro jejich chemii. Když nechybí ani tanker, tak je to lepší jak Logan. 5* a.k.a 100% za tu filmově-žurnalistickou elitu! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama