Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

Reklama

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

-henry- 

všechny recenze uživatele

No mohl jsem se smíchy potrhat :D Pořad o filmech, jehož aktéry opravdu nepotřebujete vidět. Petr "umírám v agonii, ale už jsem si zvyk" Cífka a Matěj "double Lukáš Pavlásek" Svoboda dělají z MovieZone Live! MovieZone DEATH. Myslím, že verze "audio only" by tomu jen prospěla. Nebo trošku života do toho statickýho umírání ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno