Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší recenze, novinky a postřehy ze světa filmu, které je možné v dnešní době sledovat. Občas improvizované, místy nedoladěné, ale zábavné a dělané od srdce. Ukázkový prostředníček všem místním kreténům, kteří místo konstruktivní kritiky umí psát jen sračky a nadávky. P.s. Sorry Civale, ale Mr. Hlad je prostě borec. :) ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

MovieZone Live! je pořad, ve kterém několik celoživotních filmových nadšenců hodnotí formou pokecu filmy, které právě vstupují na tuzemský trh ať už formou kinodistribuce či VOD služeb. Veškeré jejich filmové znalosti však v posledních dílech naprosto degraduje vulgární forma, kterou prezentují své tvrzení a výstupy. Ony vulgarismy jsou rušivým a devastujícím elementem jinak pohodového pokecu. Samotní představitelé nejdou daleko pro sra­*ku, pí*ovinu, *uráka, m*dku, ho*no, šou*tání, a to zejména v momentech, kdy divák očekává kritické zhodnocení probíraného snímku. Místo použití základních technik účinné argumentace, která by byla pro moderní cinefily příhodná, dostáváme hodnocení ve stylu „je to pí*ovina, tečka“. Vyjma výše zmíněného je tu další zádrhel při přijímání názorů hodnotitelů. V momentě, kdy svůj názor sdílí mladší přizvaný kolega, a jeho názor není v souladu s názorem jednoho z filmově znalejších pardálů, převážně Petra Cífky, coby moderátora diskuze, je arogantním způsobem setřen. To nepůsobí u subjektivního umění, kterým film bezesporu je, příhodně. Vnímání snímků je záležitostí velmi individuální, jelikož každého z nás ovlivňují jiné faktory, člověk má různé znalosti a zkušenosti, v tom tkví krása a kouzlo konfliktu při hodnocení. V momentě kdy diskuze končí názorovou „výhrou“ zkušenějšího, a to jen na základě toho, že je dotyčný „služebně starší“, divák začne o smyslu účasti mladších kolegů pochybovat. Naštěstí tu je alternativní Geekec, který navazuje svou zábavností a nevulgární formou na MovieZone Live! ze své zlaté éry okolo roko 2013. MovieZone Live! v roce 2021 tak mohu doporučit zejména fanouškům Městečka South Park a těm, kterým nevadí relativně velká porce vulgarismů v průběhu pokecu. Za mě to sráží pořad o několik pater dolů, dvě hvězdičky. 😕 (22.04.2021)…po zhlédnutí 163. epizody ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Fantastická čtyřka etablovaných filmových kritiků v nejsilnější sestavě, by si zasloužila plný počet hvězd. Imf, takový slušný Mirek Dušín, Cival, sprostý hulvát, spíš vůdce kočičí pracky, intelektuál MrHlad a nakonec Rimsy, těžko zařaditelný nihilista a milovník jezevců, spolu tvoří skvělou chemii a jakmile nejsou spolu, jde to do háje. Karel, který se cpe do každého dílu to prostě nezachrání. Přesto, i tak jde o jedinečný filmový pořad, s lehce závadnou společenskou mluvou, který si nebere servítky a jejich odborné názory mě již několikrát zachránili od špatného kino zážitku. Děkuji. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama