Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem já, takový filmový maniak, doposud neviděl, ba spíš alespoň neslyšel jediný díl tohoto už letitého pořadu pro všechny správné geeky, kde si kluci neberou jakékoli servítky v rámci hodnocení filmů a seriálů a i v rámci vzájemné komunikace. Je to fakt sranda a zároveň se vždycky leccos dozvíte. ()

Reklama

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořádek s informacemi ze světa filmu, který si nenechám nikdy aspoň ze záznamu uniknout. Vtípky s nepříchozím Karlem občas slabší, občas lepší, celkově jako nápad dobrý. Kluci jsou podobná cílovka jako já, takže je velká šance, že ty věci, co řeší, budu vidět úplně stejně. Na druhou stranu by se ale dalo mluvit o určité nevyváženosti, protože všechno to jsou podobní typy a dát k nim třeba nějakou rádoby intelektuálku (např. ten typ, co chodí občas do Odvážných palců), tak by často povídala asi úplně něco jiného než oni. Sem tam by mohlo být zajímavé je aspoň na chvíli konfrontovat. Cival by s orgastickým výrazem vychválil nějaké béčko, a ona by zahlásila, že je to tupá kravina bez špetky invence :) ()

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama