Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Pokaždé napěchovaná sestava, pokaždé chybí mistr Karel (teď už i výřečný Imf), ale nikdy nechybí cynický Mr. Hlad, protivný Cival, jezevcovitý Rimsy aka Rimjob a chudák Do-oD, kterej dostává akorát kouř. Neposlouchám to ani tak skrze jejich dojmy z filmů jak pro jejich chemii. Když nechybí ani tanker, tak je to lepší jak Logan. 5* a.k.a 100% za tu filmově-žurnalistickou elitu! ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama