Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Fantastická čtyřka etablovaných filmových kritiků v nejsilnější sestavě, by si zasloužila plný počet hvězd. Imf, takový slušný Mirek Dušín, Cival, sprostý hulvát, spíš vůdce kočičí pracky, intelektuál MrHlad a nakonec Rimsy, těžko zařaditelný nihilista a milovník jezevců, spolu tvoří skvělou chemii a jakmile nejsou spolu, jde to do háje. Karel, který se cpe do každého dílu to prostě nezachrání. Přesto, i tak jde o jedinečný filmový pořad, s lehce závadnou společenskou mluvou, který si nebere servítky a jejich odborné názory mě již několikrát zachránili od špatného kino zážitku. Děkuji. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a zbytečný pořad, který sází pouze na moderátorské osobnosti populárního tuzemského filmového webu, ale kromě jejích účasti příliš dalších lákadel nenabízí. Obsažené informace jsou zastaralé a každý filmový fanda si je přečte na internetu o mnoho dní dříve a jelikož komentáře zúčastněných příliš obohacující nejsou, nemá MZ Live příliš čím zaujmout. Moderátorské výkony jsou navíc celkem líné a o nějaké profesionalitě nemůže být řeč. To někdy může být k dobru věci, ale struktura, obsah i vzhled pořadu jsou amatérské v tom špatném slova smyslu, kdy působí značně improvizovaně, jako by tvůrci spoléhali, že to prostě nějak utáhnou bez přípravy. A tento přístup je bohužel hodně vidět a ačkoliv mám web MovieZone rád, jejich pořad nemám potřebu sledovat. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že tento pořad bude jen obyčejný internetový nástupce Kinoboxu, ale po několika shlédnutých epizodách musím říct, že jsem si tento pořad hodně oblíbil a nenechám si ho nikdy ujít i na úkor zkoušek. Kvalitní trojice (doufám, že v nepříliš vzdálené budoucnosti i čtveřice, teda jestli se dostaví Karel), která řekne vše co si myslí "na plnou hubu", tím skvěle pobaví a hlavně připraví na novinky v kinech. Jediné co bych zkusil zlepšit je větší množství zodpověděných diváckých dotazů. Pro mě 95%. PS: Skvělé intro :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama