Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem já, takový filmový maniak, doposud neviděl, ba spíš alespoň neslyšel jediný díl tohoto už letitého pořadu pro všechny správné geeky, kde si kluci neberou jakékoli servítky v rámci hodnocení filmů a seriálů a i v rámci vzájemné komunikace. Je to fakt sranda a zároveň se vždycky leccos dozvíte. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že tento pořad bude jen obyčejný internetový nástupce Kinoboxu, ale po několika shlédnutých epizodách musím říct, že jsem si tento pořad hodně oblíbil a nenechám si ho nikdy ujít i na úkor zkoušek. Kvalitní trojice (doufám, že v nepříliš vzdálené budoucnosti i čtveřice, teda jestli se dostaví Karel), která řekne vše co si myslí "na plnou hubu", tím skvěle pobaví a hlavně připraví na novinky v kinech. Jediné co bych zkusil zlepšit je větší množství zodpověděných diváckých dotazů. Pro mě 95%. PS: Skvělé intro :-) ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama