Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Totální nulová profesionalita, kdy se dva až tři (podle toho, kdo se sejde) zastydlí nerdové předstihují v tom, kdo je víc necool a kdo bude víc mluvit sprostě a jako puberťák. Když sedí tři lidi, z toho minimálně dva jsou nesympatičtí kokoti, a vy se máte dívat jen na ně většinu času, tak se prostě vypovídací hodnota pořadu těžko hodnotí. Hlad to je unikát, střední musela být drsná. ()

ZekiZeki 

všechny recenze uživatele

Pořad s podtitulem "Možná přijde i Karel" (podobnost s motivem manželky detektiva Columba je zde čistě náhodná) je zábavný i poučný zároveň, jen tomu ještě něco málo k dokonalosti chybí. Že by lepší scénáře? Že by lepší příprava? Že by Karel? No uvidíme kam chlapci celou koncepci pořadu časem posunou. Jinak přeju jim i celé Moviezone hodně štěstí a Cinemě brzký konec. ()

Reklama

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama