Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Totální nulová profesionalita, kdy se dva až tři (podle toho, kdo se sejde) zastydlí nerdové předstihují v tom, kdo je víc necool a kdo bude víc mluvit sprostě a jako puberťák. Když sedí tři lidi, z toho minimálně dva jsou nesympatičtí kokoti, a vy se máte dívat jen na ně většinu času, tak se prostě vypovídací hodnota pořadu těžko hodnotí. Hlad to je unikát, střední musela být drsná. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Pecka pre milovníkov filmov od milovníkov filmov a pre mňa osobne najlepší filmový magazín na YT. Chalani vedia o čom hovoria, majú neskutočný prehľad, naštudované kopu zaujímavých informácií o filmoch, jeho aktéroch, resp. zákulisí ich vzniku, zápal, nadšenie pre vec a čo je najdôležitejšie: HUMOR z nich sála na míle ďaleko. Úplne najradšej mám MZ Live speciály o vzniku vybraných klasických, kultových filmov a Encyklopédiu akčného filmu, v ktorých sa vždy dozviem ohromne veľa nového (všetky 3 segmenty  považujem za 1 reláciu),občas si ale zapnem aj Mz Live časti, aby som vedel čo je nového aj v súčasnosti a aké kúsky stoja/nestoja za to, aby som im dal šancu. Za mňa ako cinefila nemôžem inak než napáliť tomu plný počet. 100%. PS: najvtipnejší: Cival, najväčšia encyklopédia a nekonečná studnica informácií: Mr. Hlad / Imf. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama