Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

MovieZone Live! je pořad, ve kterém několik celoživotních filmových nadšenců hodnotí formou pokecu filmy, které právě vstupují na tuzemský trh ať už formou kinodistribuce či VOD služeb. Veškeré jejich filmové znalosti však v posledních dílech naprosto degraduje vulgární forma, kterou prezentují své tvrzení a výstupy. Ony vulgarismy jsou rušivým a devastujícím elementem jinak pohodového pokecu. Samotní představitelé nejdou daleko pro sra­*ku, pí*ovinu, *uráka, m*dku, ho*no, šou*tání, a to zejména v momentech, kdy divák očekává kritické zhodnocení probíraného snímku. Místo použití základních technik účinné argumentace, která by byla pro moderní cinefily příhodná, dostáváme hodnocení ve stylu „je to pí*ovina, tečka“. Vyjma výše zmíněného je tu další zádrhel při přijímání názorů hodnotitelů. V momentě, kdy svůj názor sdílí mladší přizvaný kolega, a jeho názor není v souladu s názorem jednoho z filmově znalejších pardálů, převážně Petra Cífky, coby moderátora diskuze, je arogantním způsobem setřen. To nepůsobí u subjektivního umění, kterým film bezesporu je, příhodně. Vnímání snímků je záležitostí velmi individuální, jelikož každého z nás ovlivňují jiné faktory, člověk má různé znalosti a zkušenosti, v tom tkví krása a kouzlo konfliktu při hodnocení. V momentě kdy diskuze končí názorovou „výhrou“ zkušenějšího, a to jen na základě toho, že je dotyčný „služebně starší“, divák začne o smyslu účasti mladších kolegů pochybovat. Naštěstí tu je alternativní Geekec, který navazuje svou zábavností a nevulgární formou na MovieZone Live! ze své zlaté éry okolo roko 2013. MovieZone Live! v roce 2021 tak mohu doporučit zejména fanouškům Městečka South Park a těm, kterým nevadí relativně velká porce vulgarismů v průběhu pokecu. Za mě to sráží pořad o několik pater dolů, dvě hvězdičky. 😕 (22.04.2021)…po zhlédnutí 163. epizody ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Reklama

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Určitě něco, co bude bavit sledovat každého filmového fandu! Ať už s názory těchto tří(?) filmových znalců souhlasíte či ne, určitě se minimálně zasmějete, pokud vás tedy troška toho černějšího (místy i velice černého) humoru nerozhodí. Pokud chcete být up-to-date v rámci dění ve filmovém světě, rozhodně nezapomeňte každých 14(?) dní sledovat! ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

-henry- 

všechny recenze uživatele

No mohl jsem se smíchy potrhat :D Pořad o filmech, jehož aktéry opravdu nepotřebujete vidět. Petr "umírám v agonii, ale už jsem si zvyk" Cífka a Matěj "double Lukáš Pavlásek" Svoboda dělají z MovieZone Live! MovieZone DEATH. Myslím, že verze "audio only" by tomu jen prospěla. Nebo trošku života do toho statickýho umírání ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama