Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

MovieZone čtu už pár let, ale na jejich živé vstupy do éteru jsem si udělal čas až teď a neskutečně to žeru. Kluci totiž o filmech hodně ví a maj něco nakoukáno, ale na publicistickou morálku z vysoka serou, takže když je něco sračka, tak jasně řeknou, že to je sračka bez zbytečných verbálních kliček. Zároveň mě těší, že to jsou stejná cynickysarkastická hovada jako my, tudíž vzájemné urážky a stěry jsou jen milým bonusem. Miluju vás, kluci, i tebe, Karle, tvá přítomnost v každém díle je příklad pro zbytek, kteří se občas někde zdrží. ❤ ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Partu sleduju už hodně dlouho, už z doby, kdy ještě fungoval Filmpub a mám rád jejich komentáře a recenze. To co řeknou nebo napíší pro mne vesměs funguje a mám stejný vkus na filmy. Moviezone je pro mne kompas na filmy a pořad sleduji se zájmem. Doufám, že to ještě nějaká ten pátek bude mít tah na branku. Jen tak dál, hoši! ()

Reklama

ZekiZeki 

všechny recenze uživatele

Pořad s podtitulem "Možná přijde i Karel" (podobnost s motivem manželky detektiva Columba je zde čistě náhodná) je zábavný i poučný zároveň, jen tomu ještě něco málo k dokonalosti chybí. Že by lepší scénáře? Že by lepší příprava? Že by Karel? No uvidíme kam chlapci celou koncepci pořadu časem posunou. Jinak přeju jim i celé Moviezone hodně štěstí a Cinemě brzký konec. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

MovieZone Live! je pořad, ve kterém několik celoživotních filmových nadšenců hodnotí formou pokecu filmy, které právě vstupují na tuzemský trh ať už formou kinodistribuce či VOD služeb. Veškeré jejich filmové znalosti však v posledních dílech naprosto degraduje vulgární forma, kterou prezentují své tvrzení a výstupy. Ony vulgarismy jsou rušivým a devastujícím elementem jinak pohodového pokecu. Samotní představitelé nejdou daleko pro sra­*ku, pí*ovinu, *uráka, m*dku, ho*no, šou*tání, a to zejména v momentech, kdy divák očekává kritické zhodnocení probíraného snímku. Místo použití základních technik účinné argumentace, která by byla pro moderní cinefily příhodná, dostáváme hodnocení ve stylu „je to pí*ovina, tečka“. Vyjma výše zmíněného je tu další zádrhel při přijímání názorů hodnotitelů. V momentě, kdy svůj názor sdílí mladší přizvaný kolega, a jeho názor není v souladu s názorem jednoho z filmově znalejších pardálů, převážně Petra Cífky, coby moderátora diskuze, je arogantním způsobem setřen. To nepůsobí u subjektivního umění, kterým film bezesporu je, příhodně. Vnímání snímků je záležitostí velmi individuální, jelikož každého z nás ovlivňují jiné faktory, člověk má různé znalosti a zkušenosti, v tom tkví krása a kouzlo konfliktu při hodnocení. V momentě kdy diskuze končí názorovou „výhrou“ zkušenějšího, a to jen na základě toho, že je dotyčný „služebně starší“, divák začne o smyslu účasti mladších kolegů pochybovat. Naštěstí tu je alternativní Geekec, který navazuje svou zábavností a nevulgární formou na MovieZone Live! ze své zlaté éry okolo roko 2013. MovieZone Live! v roce 2021 tak mohu doporučit zejména fanouškům Městečka South Park a těm, kterým nevadí relativně velká porce vulgarismů v průběhu pokecu. Za mě to sráží pořad o několik pater dolů, dvě hvězdičky. 😕 (22.04.2021)…po zhlédnutí 163. epizody ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Určitě něco, co bude bavit sledovat každého filmového fandu! Ať už s názory těchto tří(?) filmových znalců souhlasíte či ne, určitě se minimálně zasmějete, pokud vás tedy troška toho černějšího (místy i velice černého) humoru nerozhodí. Pokud chcete být up-to-date v rámci dění ve filmovém světě, rozhodně nezapomeňte každých 14(?) dní sledovat! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama