Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (135)

curfew77 

všechny recenze uživatele

Velmi mile bezprostřední filmový čtrnáctideník, který se v minulých měsících rychle probojoval do mé youtuberské topky. Kvarteto klasiků známých i z toho webu se skvěle doplňuje a jakmile jeden z nich chybí, už to není ono - což kupodivu platí i o Civalovi, jehož neustále rejpání a sekýrování ostatních mě často sralo, ale když onehdá chyběl, rázem byl na place celkem bordel :) Odladil bych jen pár maličkostí, hlavně nečistý zvuk umocněný tím, že si pánové často otravně skáčou do řeči (leckdy úplně zbytečně a klidně i tři najednou), a kromě toho děsně drmolí a šumlujou názvy filmů a jména herců, tím spíš, jsou-li v angličtině. Je fakt opruz si to šestkrát vracet, aby člověk konečně porozuměl, že ten slavnej film, který údajně přivodil noční můry celé generaci dětí, se jmenuje PEANUT BUTTER SOLUTION (ano, mířím na Mr. Hlada, který je mi jinak co do názorů a postojů asi nejbližší :). IMF se nutně potřebuje naučit stručnosti a Rimsy odnaučit ty svoje věčné propagace zbytečných artových filmů, i tak ale dávám čtyři z pěti a 80 % - což je mimochodem stejné hodnocení, jako ode mě nedávno dostali (příznačně) třeba loňští Ritchieho GENTLEMANI ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Pecka pre milovníkov filmov od milovníkov filmov a pre mňa osobne najlepší filmový magazín na YT. Chalani vedia o čom hovoria, majú neskutočný prehľad, naštudované kopu zaujímavých informácií o filmoch, jeho aktéroch, resp. zákulisí ich vzniku, zápal, nadšenie pre vec a čo je najdôležitejšie: HUMOR z nich sála na míle ďaleko. Úplne najradšej mám MZ Live speciály o vzniku vybraných klasických, kultových filmov a Encyklopédiu akčného filmu, v ktorých sa vždy dozviem ohromne veľa nového (všetky 3 segmenty  považujem za 1 reláciu),občas si ale zapnem aj Mz Live časti, aby som vedel čo je nového aj v súčasnosti a aké kúsky stoja/nestoja za to, aby som im dal šancu. Za mňa ako cinefila nemôžem inak než napáliť tomu plný počet. 100%. PS: najvtipnejší: Cival, najväčšia encyklopédia a nekonečná studnica informácií: Mr. Hlad / Imf. ()

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama