Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Seriál o nesympatických ukňouráncích a arogantních debílcích, kteří hrají jako mongoloidní opičáci po transplantaci mozku. Náznaky nějakého herectví žádné, jediný, kdo nepřehrával, byl Zachary Levi, který se tam objevil asi tak na pikosekundu. A nezachrání to ani ten buřt z Epic Meal Time ani fakt, že mi obě hlavní hrdinky dělají těsno v rozkroku... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série poměrně hezky natočená, snad až na předposlední díl, to jsem vůbec nepochopil. Mírně řečené odfláknuté. Johanna Braddy je vážně kus a zbytek praštěného týmu je hodně v pozadí hlavní dvoky. Prý se dokonce vzali WTF ? Seriál je však chytlavý 4* Druhá série spíš otravná až na poslední díl. Trošku to tvůrci sprznili. 3* ()

Reklama

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa na to pozriem z objektívneho hľadiska, je to teenagerský seriál s teen prvkami, ktoré sú okukané avšak sú spracované na slušnejšej úrovni. Avšak tu ide o fakt, že je to skôr typ seriálu "from gamers to gamers", teda ja ako milovník hier som si ho naplno užil a svoju cieľovú skupinu tým pádom seriál obľúbeného Freddieho Wonga uspokojil maximálne. Všetky tie teenagerské podtexty nabrali v námete videohier kompletne inú farbu, zaujímavosť a napätie. Navyše v prekvapujúco sviežom grafickom spracovaní a s fajn hereckými výkonmi (špeciálne Johanna Brady je super). Na druhú sériu sa neviem dočkať a udeľujem slabších 90%, teda päť hviezdičiek. Ak by som šiel na štyri, bolo by to vzhľadom k pointe seriálu a hlavne jemu cieľu (zabaviť hráčov seriálom o videohrách a hraní) nefér hoci to nie je dokonalá vecička po filmárskej stránke. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Tři a půl hvězdy, třetí série nebyl můj šálek kávy. Efekty nejlepší, objeví se tu nejvíce hvězd, např. Conan O'Brien nebo McHale, ale VGHS mělo být především zábavné. První dvě série jsou super a člověk se hodně nasměje, kolik je tu narážek na různá odvětví her, kultury nebo klišé. Nejlepší postavou naprosto suverénně byl ředitel Calhoun (Harley z Epic Meal Time), jeho hlášky neměly chybu, druhá nejlepší postava The Law, alespoň v prvních dvou sériích, a krásná Ki. Závidím Tedovi :) Drifting byl super, Field of Fire už tak moc ne. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Community pre Youtube generáciu. S kolísavou kvalitou humoru (hlavne prostredná séria je dosť veľkým úpadkom kvality), s relatívne vydarenými trikmi, viacerými obstojnými nápadmi, so slušne písanými vzťahmi a hlavne s prekvapivo funkčnými emóciami a to hlavne ku koncu. Sem tam sa zadarí aj vydarené cameo. Z námetu sa dalo vyťažiť určite viac a vedel by som si predstaviť remake alebo pokračovanie bežiace na komerčnej tv. Príjemné dojmy zo záveru naviac len tak nevyprchávajú a dávajú zabudnúť na hluché miesta 70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Úplně v posledním díle seriálu, když  Ted Wong, kterého hraje Jimmy Wong mluvil s BrianemD v podání Joshe Blaylocka, na první střih Jimmy nečekaně šáhl do stánku s občerstvením a vyndal dort  a popřál Joshovi, protože ten den měl narozeniny, herce tak naprosto zaskočil přímo v akci. (Alpachino)
  • Matku hlavní postavy Briana D hraje ve skutečnosti muž. (Alpachino)
  • Představitelé postav Briana D Josh Blaylock a Jenny Matrix Johanna Braddy jsou od listopadu 2012 manželé. (Cocacolix)

Reklama

Reklama