Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

galfaroth 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která nebyla o sedmnáctiletých puberťácích, kteří se snaží sbalit holku svých snů, protože ještě neměli sex a přijdou si jako "staré panny". Ne, tenhle film je o groteskách a musím říct, že jsem si vzpomněl na dobu němého filmu a i na Lauera a Hardyho. Za nostalgii a za to, že jsem se opravdu místy i upřímně zasmál, dávám 3*. Jen nechápu, proč se nakonci ukázali ti dva naolejovaní "producenti" a zkazili mi celkový dojem?!? ()

Reklama

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo to zase byla číčovina. Film, který předčí všechny vaše noční můry a obavy. Hlouběji se snad nedá klesnout, protože níž už to nejde. Párek hňupů se shlédli v blbý a blbější říznutý trochou bunnyho a trochou italských komedií minulého století. Takže tu neustále vidíte trio "idiotů", kteří se snaží být vtipní pomoci neustáleho mlácení a kopání, které omastili notnou dávkou trapnosti. Humus toho největšího kalibru. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní a stupidní zároveň, ovšem pointou těchto filmů je právě onen bezmyšlenkovitý humor, který může rodinný večer proměnit ve spoustu zábavy. Občas zajímavý nápad a slušné kaskadérské kousky. Pokud by roli vzal Jim Carrey nemyslím si, že by to dopadlo o moc lépe. Hvězda navíc za nádhernou záporačku Sofíi Vergaru. 3/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)

Reklama

Reklama