Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

galfaroth 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která nebyla o sedmnáctiletých puberťácích, kteří se snaží sbalit holku svých snů, protože ještě neměli sex a přijdou si jako "staré panny". Ne, tenhle film je o groteskách a musím říct, že jsem si vzpomněl na dobu němého filmu a i na Lauera a Hardyho. Za nostalgii a za to, že jsem se opravdu místy i upřímně zasmál, dávám 3*. Jen nechápu, proč se nakonci ukázali ti dva naolejovaní "producenti" a zkazili mi celkový dojem?!? ()

gulista odpad!

všechny recenze uživatele

Farrellyovci sa od svojho prvého filmu príliš neposunuli. Neustále mlátenie hlavnej trojice so špeciálnymi zvukovými efektami mi až tak nevadilo. Pár vtipných scén by sa našlo, tie bohužiaľ ale niekoľkonásobne prevyšujú nevydarené, nútené až dementné scény. Chválim aspoň, že sa to dalo dopozerať. 10% ()

Reklama

masekjc 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní a stupidní zároveň, ovšem pointou těchto filmů je právě onen bezmyšlenkovitý humor, který může rodinný večer proměnit ve spoustu zábavy. Občas zajímavý nápad a slušné kaskadérské kousky. Pokud by roli vzal Jim Carrey nemyslím si, že by to dopadlo o moc lépe. Hvězda navíc za nádhernou záporačku Sofíi Vergaru. 3/10 ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ustřelená hovadina dávající hold filmům 60. a 70. let. Na plnou palbu je to asi tolik jako na odpad. Ačkoliv mi zdejší hodnocení přijde přehnaně nízké. Nám se ženou se ten film totiž líbil, nemám v plánu ho mazat, ale zato ho budu chtít vidět znovu a jistě ho i doporučím... Kromě několika zakolísání v přepáleném tempu mu totiž nemám co vyčíst. Kdo čekal miliardu CGI, lacinej příběh o buznách nebo podobnou sračku, asi musel dát odpad. Ale já se za čůráka nepovažuju a i když by byly možná adekvátnější tři, dávám 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama