Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film s humorom, ktory prestal byt zabavny uz strasne davno, ale napriek tomu ma fascinovala snaha vsetkych zucastnenych ako sa ho snazia ozivit a nemal som najmensi problem dopozerat film do konca. A keby v ustrednej trojke nebol len jeden skutocne zabavny komik (Will Sasso), tak to mohla byt aj zabavna komedia. 5/10. ()

Reklama

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ustřelená hovadina dávající hold filmům 60. a 70. let. Na plnou palbu je to asi tolik jako na odpad. Ačkoliv mi zdejší hodnocení přijde přehnaně nízké. Nám se ženou se ten film totiž líbil, nemám v plánu ho mazat, ale zato ho budu chtít vidět znovu a jistě ho i doporučím... Kromě několika zakolísání v přepáleném tempu mu totiž nemám co vyčíst. Kdo čekal miliardu CGI, lacinej příběh o buznách nebo podobnou sračku, asi musel dát odpad. Ale já se za čůráka nepovažuju a i když by byly možná adekvátnější tři, dávám 4* ()

Derek 

všechny recenze uživatele

three stooges patria v amerike medzi klasikov grotesky (kde sa na obrazovkach objavovali od 1938 az do neskorych 50. rokov a jeden z najvacsich fanusikov je i SAM RAIMI, ktory sa tento styl humoru snazi vzdy prepasovat do svojich filmov co je najviac viditelne v serii EVIL DEAD, hlavne v druhej a tretej casti) a farrellyovci sa rozhodli vzdat im poctu a tak trochu i updatovat ich styl humoru svojim vkusom, co je vsak chyba lebo grotesky podla mna na velkom platne tak dobre nefunguju (preto je film strategicky rozdeleny do troch casti) a tiez tomu nepomaha ani vystavena rezia od reziserskeho dua, ktore od genialnej prvotiny klesa stale nizsie a nizsie a ja len cakam kedy budu odsudeni pre direct to dvd karieru... hlavna trojica je vybrana celkom dobre (ale ma daleko k zamyslanemu povodnemu triu pozostavajucemu z jima carreyho, seana penna a benicia del tora), niektore vtipy maju i dobry timing, ale vacsinou ide o farrellyovsky standard (ktory bud milujete alebo nenavidite). na odpad by som to nevidel ale peter a bobby budu musiet nabuduce prist s niecim lepsim a hlavne vtipnejsim... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno