Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 5

Recenze (94)

animario 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Kuba Vágnerů oprostil od patetických hereckých projevů pokaždý když dramaticky tahá z vody nějakou tu předem naháčkovanou rybí chudinku, přestal si vymejšlet všudypřítomný fantaskní rizika (lochnessky, šavlozubý kapry a lidožravý žáby...dobře,to tam není) a a vypustil svý suchý hlášky (nejlíp nemluvil vůbec a na pozadí běžela nějaká hudba nebo bylo ticho), nebyla by to nejhorší adventůra. Na český poměry je to technicky velice pěkně zpracovanej materjál a lokace jsou to taky zajímavý,to se tomu musí nechat. Samotný výpravy by bohatě stačily, vlastně by tam ty ryby ani nemusil lov-it. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

Reklama

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento pán mi je velmi nesympatický. Nejen že má hlas jak puberťák, ale i tak v některých chvílích působí. Jako malé nedočkavé děcko. Kdo opravdu rád rybaří asi toto ocení, já to náhodně viděl v televizi během pobytu na chatě, nešly tam jiné programy než ČT 1 a jemu příbuzné a spíš mě zaujalo, jak byl takový cestovatel a zkušený rybář nedočkový a infantilní v určitých momentech. Nic pro mě. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama