Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohohle chlapíka dá se říct obdivuju od doby, co jsem shlédl jeden z dílů jindy velmi průměrného cyklu 13. komnat. Nezlomná vůle, odříkání a tah na bránu dotáhli subtilního blonďáka až tam, kde je nyní. Rybářské výslunní mu navíc nezaslepilo oči a nezatemnilo mozek, je pořád neuvěřitelně zapálený do dalších výzev, a to je pro diváka ta nejlepší zpráva. Samotné epizody potěší svou střídmou délkou i jasnou dramaturgií. ()

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

Reklama

Dubron 

všechny recenze uživatele

Pěkné, pěkné. Jakub je plný entusiasmu, rybaření prožívá a na tváři mu vidíte radost, když se mu zadaří rybu ulovit, smutek když to nevyjde. Vpodstatě sledujeme jeho zfilmovaný deníček, kde komentář předčítá Pavel Rímský, jehož hlas je přjemný k poslechu a vše rychle odsýpa, stopáž tedy byla zvolená vhodně. Jen malinká výtka - prozatím scénář sleduje stejné schéma, ale to sper kapr. Pokud nejste rybář, nemáte rádi dokumenty ani přírodu pokračujte na http://www.csfd.cz/film/131733-megalodon/ ()

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

markus57 

všechny recenze uživatele

Az se vypracujete tam kam Jakub , budete mit vlastní porad a budete celosvětové uznávaný profík , pak něco rikejte. Všechny ty hodiny na rybach , které strávil v začátcích jen o suchých rohlikach, se vyplatily. Nic neříkaje o trpelivosti. Protoze pokud neco člověk opravdu chce , tak toho dosáhne a Jakub je názorný příklad. A čeho jste dosáhli vy ? Myslim , ze psaní trapných komentů ze závisti vas dal neposune. A kdyz rybář chytí rybu jeho emoce jsou jako kdyz nekdo jiný vyhraje v loterii .... Jak by jste vypadali vy? Vágner je dobrodruh a cestovatel , ze všeho nejvíc , ale profík v lovu ryb, všechny tyto aspekty skloubil do paradniho pořadu , ve kterém si i nerybář přijde na své. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama