Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (94)

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Reklama

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Vágner chytí rybu, políbí a pustí. No a co. Nebo by zdejší uživatelé byli radši kdyby ji přetáhl klackem a sežral? Nevim jak Vám, ale mě to přišlo celkem zajímavý celkem zábavný a sympaticky dlouhý. Sice se o rybě víceméně nedovíme, ale srát na ryby. Hlavně že víme, na co je chytit a jaký potvory žijou ve vodním světě. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Kuba Vágnerů oprostil od patetických hereckých projevů pokaždý když dramaticky tahá z vody nějakou tu předem naháčkovanou rybí chudinku, přestal si vymejšlet všudypřítomný fantaskní rizika (lochnessky, šavlozubý kapry a lidožravý žáby...dobře,to tam není) a a vypustil svý suchý hlášky (nejlíp nemluvil vůbec a na pozadí běžela nějaká hudba nebo bylo ticho), nebyla by to nejhorší adventůra. Na český poměry je to technicky velice pěkně zpracovanej materjál a lokace jsou to taky zajímavý,to se tomu musí nechat. Samotný výpravy by bohatě stačily, vlastně by tam ty ryby ani nemusil lov-it. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama