Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zase je pátek. Průšvihovej den co voní po ženskejch, chlastu a pořádným vodvazu. Craig má na tohle nos. Kvůli kámošovi, co utekl z lapáku, se uklidil ke svýmu strejcovi do klidné čtvrti na předměstí L.A. Jenže tenhle zapadákov se pěkně vybarvil! Chlapi s fetem na každym rohu, holky co maj kozy jak vozy a hip hop všude kam se vrtneš. K tomu sjetej čokl, lidi co vás vodprásknou jen tak z nudy a vlastní teta, která si to chce s váma rozdat rovnou ve strýčkově posteli. Pátek je fakt zkurvenej den... Ale někdy je to docela prdel! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

darwin 

všechny recenze uživatele

O mnoho lepší než jednička z roku 1995 a pro režiséra Steve Carra debut jako hrom! 57 milionů dolarů vydělaných v USA, to už otevírá tvůrcům dveře... Next Friday je jedním z těch filmů, kdy děj postupem času získává na kvalitě, tady je to hodně znát. Už když zhulili Chica, jsem se válel smíchy po zemi :). Herci jsou standardní, kočky krásné (Kym Whitley etc.) a Deebo hrozivý :). Nejvíc mě však dostali Joker Brotherz a hlavně Rolando Molina, protože tak parádní portorikánský přízvuk se jen tak neslyší :). ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Úleva přišla až s titulky. Nevím, jestli je Ice Cube horší raper nebo herec. A to jsem myslel, že v ničem horším než XXX 2 už hrát nemůže. Za to je ta jedna hvězdička. Za to, že mě překvapil. I když strašně. Blbeček. To jeho prosazování ve filmech je trapný jak ta snaživka Electra. Nejlepší, v čem hrála, byl Joey. :-D ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vyhulená, černočerná komedie, která jaxi ladně přeskakuje přes očekávanou typickou niggovost a zapisuje se velkým písmem do mý toptenky. I když vlastně ani nevim proč. Je to lehce koukatelný ? Nebo to srší vostroftipem? Nebo nevim co už do těch podělanejch komentářů psát ?? Však to taky píšu jen pro sebe, abych věděl, co jsem viděl, vo čem to je a neztrácel čas čuměním na něco, co stojí za vyližzadek? Nebo je to správně vyližprdel ? To je fuk. Zkurvenej pátek je plnej černejch vylízanejch zadků. A snad i proto se mi to zapsalo velkým písmem na zadek ? Nehulim už moc .... ?? ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Od černochů pro černochy. Nebo spíš od negrů, pro negry? Už začátek filmu začne pěkně hustě. Titulky vytvořený z kouře vodní dýmky a k tomu komentáře Ice Cubea a jeho kámošů. V podobným duchu se nese celej film. Hulení, prachy, ženský, hip hop, černoši...A jako bonus je tady ještě pěkně zhulenej pes Chico, kterej je v jednom kuse připravenej vám ukousnou prdel. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. You Can Do It - Ice Cube [4:34] ,2. Chin Check - N.W.A. [4:23] ,3. We Murderers Baby - Vita [3:49] ,4. Hot - Toni Estes [3:12] ,5. Livin It Up - Pharoahe Monch [2:54] ,6. Fried Day - Bizzy Bone [4:35] ,7. I Don't Wanna - Aaliyah [4:15] ,8. Low Income - Wyclef Jean [4:13] ,9. Shoalin Worldwide - Wu-Tang Clan [4:04] ,10. Good Friday - Big Tymers [3:53] ,11. Friday - Krayzie Bone [4:19] ,12. Mamacita - Frost, Kurupt, Soopafly and Don Cisco [4:47] ,13. Make Your Body Sing - The Isley Brothers [4:02] ,14. Murder Murder - Eminem [3:44] ,15. Money Stretch - Lil' Zane [3:53], ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Ešte predtým, ako pán Jones (John Witherspoon) spadol na trávnik, držal v pravej ruke papierové vrecko, ale vo chvíli, keď už padal, v nej už nedržal nič. (ČSFD)

Reklama

Reklama