Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MarsQR

MarsQR (hodnocení, recenze)

tommy187

Ja jsem ale nerekl nikdy, co se stane. Napsal jsem neco ve smyslu, ze se mi libilo, ze Renc se nebal udelat zasadni rozhodnuti v pribehu.

na příspěvěk reagoval kingik

Uživatel MarsQR smazal svůj příspěvek.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

tommy187

myslíš Marse? Ten pracuje pro Českou televizi, seriál viděl dvakrát ještě dřív než se to začalo vysílat :-) Teda aspoň doufám, že si to pamatuju dobře, když to tady onehdy psal :-)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

:-)) dá se to tak říct

 

oli: v pohodě, když člověk leze na diskusi, v tomto případě k seriálu, musí počítat s tím, že se něco dozví, když prošvihl díl :-) Já když chci něco sdělit z děje nějakého filmu, tak většinou vždy napíšu před příspěvek toto slovo, aby případní čtenáři diskuse si mohli předem rozmyslet jestli si ten můj příspěvek přečtou nebo ne. Jestli ano, i přes varování Spoileru, pak je to jejich problém, když se něco dozví, co neviděli :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

oli009

prosím příště napsat před příspěvek slovíčko "Spoiler" s vykřičníkem. Já jsem třeba dneska usla a na tento díl se musím teprve podívat, tak ať něco nechtíc nevyzradíš těm co to, jako já, ještě neviděli :-)

na příspěvěk reagoval Martin741

Uživatel Ainy smazal svůj příspěvek.

Uživatel nervoznideda smazal svůj příspěvek.

oli009

oli009 (hodnocení, recenze)

Kubeska

Mě celkem taky a taky mi to přišlo takový brzo ukončený. Na druhou stranu ale má hubač můj obdiv, že se vůbec nebojí nechat zemřít jednoho z těch viditelnějších hrdinů, zvlášť v posledních dílech.

na příspěvěk reagoval Ainy, Ainy

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Spoiler Mádrová štětka, Bláha děvkař ty se tak dlouho hledali až se našli.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Naopak jsem příjemně překvapená Dášou Havlovou ... já měla vůči ní a jejímu herectví předsudky. Její role je příjemná a ona to hraje opravdu dobře

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hanzlík tam začíná bejt za totálního nihilistu kterýmu je všechno u prdele. Jeho žena s ním chce něco řešit, ale on musí dokoukat dokument o Sudánu... Podobně se jeho postava chovala už v původní Sanitce, ale tady to začíná bejt trošku extrém.

oli009

oli009 (hodnocení, recenze)

majo25

No popravdě si taky myslím, že to mohlo být lepší, zatím jenom tak povytažené obočí a pár vět...

oli009

oli009 (hodnocení, recenze)

Ainy

no s ohledem na desítky jeho známých rolí a nejmíň metr dlouhou filmografii si myslím že má, nicméně je fakt že nějaká ta nová role by nezaškodila ;)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

...ale veď Hanzlík (v Sanitke 2) tiež patrí medzi tých hercov, z ktorých cítiť nabifľované texty a žiadne herectvo...nehovorte mi, že to nevidíte

na příspěvěk reagoval oli009

Reklama

Reklama