Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Kdyby Hanzlíka párkrát neoslovili Jandera, tak jsem ani nevěděl, že je to Sanitka. Ach jo, proč se pořád musíme dívat na zteřelé herce co už zapomněli hrát. Kde jsou nástupci Filipů, Dudků, Sequensů a dalších? Renč je moc režijně agresivní.

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

CarloRizzi

To nedělá, ale taky to není úplně kladná role Carlo, stačilo se podívat jak se v tom seriálu chová, suverénně, povýšeně, arogantně, včetně toho jak to všechno na Janderu práskl

na příspěvěk reagoval kingik

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Zlatej Adamec. Renč je sice oproti svému předchůdci mnohem modernější v režijních metodách, ale k poněkud nostalgicky osvícenému seriálu mně tohle nesedí. Nemá smysl navazovat na seriály, které se sledovaly v dobách bolševika, který dohlížel nad určitou kvalitou. Dneska je seriálový svět jinde a naše tvorba dlouhodobě pod dnem. Nejsou už ti úžasní herci co jsem jim věřil každé jejich gesto. Už jsou jen odříkané texty, hrozně napsané scénáře na vytření prdele a režie, která připomíná školní cvičení vyhozeného studenta FAMU.

na příspěvěk reagoval Martin741

Kaschul

Kaschul (hodnocení, recenze)

Ta digitální kamera byla šílená! A celý mi to připadalo jak reklama na záchranou službu. Renč ať točí radši ty reklamy. :-)

Uživatel Ainy smazal svůj příspěvek.

oli009

oli009 (hodnocení, recenze)

Já taky a proto tady mám radu pro pana Hubače. Prosím vás neopakujte scény po svém otci! Konkrétně tím myslí scénu jak se Vašut hádá s mladým Janderou jestli pacientku snést na nosítkách nebo jestli to zvládne po svých. Přesně tahle scéna byla někde okolo 2. dílu starý sanitky s Hanzlíkem a Srstkou. Přeci jen nikdo není zvědavý na stejné scény jen s jinými herci, takže pro příště, trochu víc originality. ;)

na příspěvěk reagoval Ainy, Ainy

MarsQR

MarsQR (hodnocení, recenze)

Fascinuje me, jak tady rada prispevku tvrdi, jak to na starou Sanitku nema a prili se tam resi vztahy. Kdybyste se na tu starou radu, panove a damy, aspon teda podivali a negeneralizovali. Predstavuju si to tak, ze kazde pokracovani mate nejak geneticky spojene s 'horsi'. Pustte si prvni dil Sanitky 1 a pak mi sem prijdte napsat procento stopaze, kdy se v nem neresily vztahy. Nevidite si ani na spicku nosu :) Ja na rozdil od vas jsem tu prvni Sanitku poctive odkoukal.

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Tak videl som to konecne, ale na stary diel to rozhodne nema. Prilis sa riesili vztahy a zmykali sa emocie, a ten digitalny pohlad na cestu ........... LOL  Zatial 1*, pripadne **

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Ohodnotím to až s prvním koitem:-) Proč se vlastně nespustilo hodnocení: Nehodnotil bych, protože jsem se nedíval poctivě a přepínal jsem, ale i tak mě zajímalo co na to zdejší diváci.

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

MarsQR

jaký klaďas :-) se tam u pacientky zhádal s mladým Janderou, kupuje si basy piv v pracovní době a vozí to houkačkou .. :-)) 

na příspěvěk reagoval CarloRizzi

MarsQR

MarsQR (hodnocení, recenze)

Ainy

Vasut je kladas jak poleno! :) Jen az se projevi Michal Dlouhy, teprve bude kingik chrochtat :D

na příspěvěk reagoval Ainy

MarsQR

MarsQR (hodnocení, recenze)

Jedno se prvnimu dilu neda uprit. Nevycetli jste z nej jedinou zapletku spravne :)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

kingik

ale no tak ... :-)

 

... škoda, že Marek Vašut hraje i tady záporáka ... tak říkajíc

na příspěvěk reagoval MarsQR

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

kingik

podobně jako Pacas, ale nehážu to do odpadu, naopak doufám, že se to v příštích dílech zlepší. Myslím, že snad bude víc akce než řešení vzájemných vztahů jako v díle prvním

na příspěvěk reagoval kingik, kingik

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Chápu že asi ze začátku budou řešit vztahy a minulost ale chce to větší akci, zatím slabota. Uvidím co dál.

na příspěvěk reagoval Ainy

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

A co tvoje hodnocení? Mně to připomínalo německý seriál Medicopters nebo jak se to jmenovalo.

Reklama

Reklama