Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

WANDRWALL

WANDRWALL (hodnocení, recenze)

Jen jsem nedůvěřivě nakukoval...No, využili, jak už je tomu téměř tradicí CT úspěšný seriál za socialismu, a to jen z důvodů propagace.

Zdá se mi, že půjde zase o takový ten seriál, na jaké si zvykáme v poslední době, a jsou už úzusem.

Herci jsou rádi, že dostanou práci, že budou mít pěkné honoráře, televize do něčeho ty televizní poplatky vrazit musí, a divák už si zvykl, že je to jaké je to.

Ostatně kolika lidem se třeba líbilo - ten seriál o starých časech...Nyní to reklamují i na DVD že si to mohou diváci koupit. No já si vzpomenu, a kouknu se i sem, ale co vím, tak když jsem se díval na teletext, tak běžným divákům se to líbilo. A jsem si jistý, že i Sanitka 2, i ta se dostane do TOP10 CT 1 za týden, takže šéfové jsou spokojení, a tím pádem nás, a co si o tom myslíme, tak mají na háku. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Poslední, protože ten třetí díl byl fakt WTF. Nevím nevím s čím chtějí přijít příště.

na příspěvěk reagoval Ainy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Třetí díl se zvrhl v regulérní parodii. Je to na špatné cestě zdá se mi...

na příspěvěk reagoval Ainy

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

CarloRizzi

nééé ... Zdeněk ne, to fakt ne ... reklama na pořad Chcete mě ... jako já mám ten pořad celkem ráda, je fajn, že existuje, takhle se dozví o možnostech odběru zvířat  lidé, kteří chtějí pomoci apod. ... ale v tom seriálu, to byl masakr ... on snad ani jinak už mluvit neumí :-))

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

ElrondBig

a este nova davka prazdneho  tliachania o tom, kto koho moze/nemusi  + nezaskodi vyzmykat nejake tie emocie. Po hereckych vykonoch ani chyru ..........

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak si moc nepostříkej monitor. My víme jakej seš borec a, že jsi se právě při tom udílení odpadu udělal...

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

Najprv si tento seriál celý pozriem a až potom ho budem hodnitiť. A nebudem hneď z fleku dávať jednu hviezdu ked sa v TV vysielali len prvé dva diely.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

majo25

A co myslis po tym podstatnym? U mna : viac akcie, ukazka prvej pomoci, par rychlych preprav do spitala, pripadne nejake operacie/umrtia/dozivotne nasledky ako ostat na voziku, ukazat, ako sa vsade kradne ....... 

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

majo25

a nenaznačil mu to někdo v tom první díle už ... ? Myslím, že jako hodně střídá své milence?

na příspěvěk reagoval majo25

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

zaujímavé a zároveň scestné je, prečo nepovedala svojmu synovi, že oná dispečerka, ktorá si tak rada vyzlieka nohavičky, je vydatá...asi si to autori seriálu nechávajú na záverečnú epizódu (ako v telenovelách :) 

na příspěvěk reagoval Ainy, MarsQR

Reklama

Reklama