Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ja nechápem toľkú nenávisť k tomuto béčku. Azda ste nečakali od filmu s názvom Pytón nejaký strašidelný horor? To sa asi ani nedá nakrútiť. Cením si od tvorcov, že pochopili, že strach tu nevytvoria a že to zobrali s humorom a vytvorili celkom podarenú komédiu. Najviac sa mi páčil ten policajt, ktorých chcel byť za každú cenu drsný - ten bol fakt skvelý a bol zahraný s maximálnym (úmyselným) neherectvom. Vyzdvihol by som aj úvodnú milostnú a veľmi zaujímavú a vtipnú scénu. Čo sa týka špeciálnych efektov - boli strašné, ale hlavná vec je, že sa nesnažili robiť neviem aké napätie a celého pytóna ukázali už po menej ako 30 minútach filmu. Herci sú celkom dobrí - Van Dien je otrasný a svojim spôsobom aj skvelý (mám podozrenie, že chudák ani nevedel, že točia komédu) a Robert "Upálili Ste Ma A Teraz Vás V Snoch Vyzabíjam, Vy Děvky" Englund je tradične brilantný. Ten pochopil, v akom filme hrá. Fajnové béčko. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já, Sekáč Kelly se tě ptám! Uzavřeš ten obchod?“ Python mě potěšil. Nesnaží se evokovat horor, místo toho je cítit komediální až parodická atmosféra. Herci jsou sice prkenní, ale scénář jim dává do úst perly. Například tak vtipné nakupování nemovitostí jsem ještě neviděl. Had při přimhouření jednoho oka nevypadá zas tak hrozně a objevuje se poměrně často, což je určitě jen dobře. A k tomu si dokáže se svými oběťmi pěkně pošpásovat, takže o zábavu není nouze. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zoskupenie béčkových hercov dávalo nádej, že to pôjde. Obrovský pytón terorizujúci nejaký ten americký okres. A poviem vám, že ten veľhad, za to moje hodnotenie veľmi nemôže. On sa len chudák narodil medzi jedničkami a nulami niekde v compjútri, pričom tí živí okolo neho ( okrem hercov aj scenárista a rejža ), pôsobia ako keby prišli z tej digitálnej sféry s ním. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale píčovina. Obstojný béčko? To těžko! Film jakoby naznačoval vývoj digitalizce efektů a šeptal nám, neboj, příště to bude lepší. To, že si tady zahrál mistr hrůzy, nejlepší představitel hororové postavy, kterou úspěšně dokurvil náš Rorschach, Robert Englund, mě potěšilo a zároveń zklamalo. Vyumělkovaný hraní a faleš, kterou nejde definovat slovy-hraje špatně, nedá se to toiž definovat vůbec. Je to urážející. Pokud bych si chtěl zase jednou posedět a uslintnout si pootevřenými ústy na triko, tak je tenhle film super věc. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama