Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Dá se benzín odpálit ? Tenhle dialog mě snad dostal nejvíc z celýho hororu.. Ze začátku jsem si říkal jo to vypadá na dobrý C jenže pak to šlo z kopce a už mě to nějak odradilo.. Nevím proč ale nějak mi připadlo že žralok ve vodě vypadal jinak než nad vodou.. Zabavil jsem se ale ne na dlouho.. Z původních 4* které jsem chtěl dát dávám lepší 3*.. ()

Reklama

vZeč 

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, než se Asylum vytasí s novou „monster show“ a jak jinak než pěkně gigantickou. Siamské dvojčata jsou sice i u lidí raritou, ale v dnešní době už ničím neobvyklým. Zato u žraloků jde o nejžhavější novinku a kdo jiný by s ní tedy měl přijít než právě toto nechvalně proslulé studio. Opět si pro nás připravilo hodinu a půl trvající podívanou, při které bude nejen z nás jen nevěřícně zírat, cože všechno se lze zrodit v hlavách chorých filmových tvůrců. Nejdůležitějším základem podobných žraločích paskvilů je vybrat co možná největší počet naivních a hlavně pěkně prsatých hereček. Těm nebude vadit ukázat poprsí i za málo peněz (hlavně že jsou ve filmu), navíc to přiláká spoustu diváků, kterým stejně o nic jiného ani nejde. Opálená těla v bikinách, svalnatí hošani, sem tam sex – nebo neslušná hláška a nejeden teenager je v sedmém nebi. Když k tomu jako bonus přibalíme i známou osobnost (zde Carmen Electra), která už je za zenitem, máme o pozornost postaráno. Ser buřt, že scénář stojí za vyliž p***l, postavy se chovají dementně a efekty jsou otřesné. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční film na nedělní ráno po dvojdenním tahu.Odpoví na rozpaky,které se vám nahromadily v hlavě tázajíce se,zdali jste naprostý magor.Osoby se pohybují převážně ve dvojicích,aby nezpůsobily nevyváženost dvojitého gáblíku kousající stvůry.Skoky ze člunu do vody vítány,žralok totiž také musí pít. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama