Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 1

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (642)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NECHCI BÝT V TOMHLE DOMĚ SAMA. MYSLÍM, ŽE JE TU DUCH“..... /// Tyhlety Hispánky jsou fakt (celkem) sexy. Se nedivím, že maestro Adrian neví, kterou píchat dřív. Holky dělaj, že ho (tam) chtěj od rána do večera a taková Fabiana, už má u něj dokonce i kufry. Erotický chvilky ruší jen občasnej ,,lomoz“ v koupelně. Ale sračky na to, Adrian je dobrá partie, problémy s erekcí nemá a barák je to krásnej. Musím uznat (že je Fabiana kus? To už jsi říkal...), že zvolenej postup vyprávění je dokonalej. A přestože je zápletka celkem jednoduchá, je se na co koukat (hmm, Fabiana, já vím...). Škoda, že není pointa víc napínavá či překvapivá. A nedivím se, že příběh o tom, že ženský jsou kurvy zkurvený –(říkali ve filmu, ale třeba se to týká jen těch, co chtěj píchat dirigenta)- zhybnotizoval tolik čumilů. Já Fabianě odolal a tak dávám ,,jen“ 3a½!. Mě už totiž jen tak nějaká paní nepřekvapí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem architekt a makám na plánech příbytku s pracovním názvem ,,Voyerův sen“ . 2.) Ještě furt věřím, že žena je dokonalá bytost (já vím, už to tady bylo, ale taková Fabiana...). 3.) Thx za titule ,,toprharley“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * P.S: nevím jak vy, ale já bych rozhodně uposlechl všechny výkřiky do tmy a na trailer se vysral! ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Miluju originální nápady. La Cara Oculta je na jednom postavený a díky hravému scénáři promakaný do posledního detailu. Atmosféra osamoceného venkovského sídla funguje jak má, udržuje napětí a to i přes relativně brzké odhalení pointy, protože i nadále z ní sálá možnost nečekaného zvratu. Na zajímavosti přidalo i lehce erotické ladění. Maestro, mimo jiné chronický "zasunovač" (ale kdo by se mu divil) je sice na ránu, ale holky to dokážou bez problému vykompenzovat. Za mě prosím více Fabián, silikonu mám dost v koupelně. Závěrem jen dodám, že film přímo dráždí k aplikaci nějakého zlomyslného českého přísloví jako: Kdo chce kam, pomozme mu tam... ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní kolumbijský snímek. Rozjezd je dost pomalý. V podstatě se první polovinu filmu nic zajímavého nestane. Pak ale nastane onen zvrat a věci naberou pořádný spád. Dirigentu Adrianovi se ztratí přítelkyně. Po nějaké době se s tím srovná a najde si novou. Stále ale neví, jestli ta původní žije nebo ne. Dál zůstává v nejistotě. Víc asi nemá smysl prozrazovat. Herečky jsou jinak docela šikovné a je tam i temná atmosféra. :) "Tak otevři!" ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Prvních padesát minut se jenom souloží a ve zbývajících čtyřiceti se sem tam něco děje s to dost předvídatelně a vtipně. Na druhou stranu musím uznat, že jsem se několikrát zasmála tak, jak se mi ani u komediálního žánru moc nepoštěstí. Španělská verze Sophie Marceau každopádně ladila oku. A horor? Nenašla jsem ho tam. 50% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Adaptace hned tří přísloví za blbost se platí, příležitost dělá zloděje a... a jmenovat i to třetí by bylo příliš velkým spoilerem. Výtečná práce s hudbou a hravé pohrávání si se žánrovými klišé, které poněkud ztrácí na působivosti tím, že autoři vyloží karty na stůl přeci jen poněkud brzo. Což má za následek, že jednotlivé zvraty v závěrečné třetině jsou čitelné dlouho dopředu. Na druhou stranu nutno uznat, že jsou zároveň i jediným logickým důsledkem toho, jak se po celou dobu ty výtečně prokreslené; a silně nesympatické; postavy chovají čili ani tak nejde o žádný velký problém, jen to zbytečně ztrácí na údernosti. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie tohto filmu prebiehalo v kolumbijskej metropole Bogota a katalánskej Barcelone. (MikaelSVK)
  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)

Reklama

Reklama