Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Mužská verze Deníku Bridget Jonesové. Možná. Konečně jeden kvalitní maskuliní romantický film, jenž si odpouští všechny zaběhnuté mužské stereotypy. Rob je hrdinou z masa a kostí, jenž by klidně mohl být i vašim kamarádem. Trošku se v něm musí poznat každý muž. Výsledný dojem trošku kazí až přílišná strukturovanost děje, která působí až seriálově, než filmově. Ale ti kdož se s tím vyrovají dostanou opravdou příjemnou komedii, která se nevyhýbá i vážnější struně. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak motivačně a ušlechtile zní: Všechny moje lásky, jak uboze a nechutně: Sex, děvky, a kamarádky děvky a alkohol jako bonus....Film jsem si opatřil nedávno a od začátku je chybný, ale snažil jsem se vybírat si to lepší....Pak mě film nudil tak, že jsem ho měl zastavit, ale uvědomil jsem si, že už jsem tenhle druh nudy dávno nezažil a že mi neškodí si ho prožít, abych potom se vysvobodil z té nudy...Slastný pocit. Doporučuji. ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Tahle romantická komedie není vůbec romantická a už vůbec ne vtipná. Nevím, jaká je Hornbyho literární předloha, ale film podle ní byl dost nudný s výjimkou scén z obchodu s vinylovými deskami. Ty aspoň trochu osvěžily tu poušť. Hlavní hrdina nedělal nic jiného, než že mi tím vším, co dělal a kecal do kamery, lezl na nervy. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku, když Rob mluví do kamery jako by mi promlouval do duše: „Co bylo první, hudba nebo zoufalství? Lidé mají strach, že si děti hrají se zbraněmi, že je kultura násilí ovládne. Nikoho netrápí, že děti poslouchají tisíce, doslova tisíce písniček o zlomených srdcích, bolesti, zoufalství a trápení. Poslouchal jsem hudbu, protože jsem byl zoufalý? Nebo jsem byl zoufalý, protože jsem poslouchal hudbu?“ Vzhledem k faktu, že jsem mužského pohlaví, mi byl Robův pohled na svět a ženy velmi blízký. Díky tvůrcům za množství povedených, lehce úsměvných scének a hlášek. V paměti mě utkvěl také tento zajímavý rozhovor mezi Robem a zpěvačkou Marií: „Myslím, že je správné, když je člověk nadržený a současně nešťastný. Proč nám mají být upřena základní práva jen proto, že jsme si zničili vztah? -Sex je základní lidské právo? -Sakra. Jo. Nedovolím, aby mi ten parchant bránil v šoustání." ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kniha musela byť skvelá, bohužiaľ nečítal som:( Film tak skvelý nie je, hoci má všetky atribúty, pre ktoré by skvelý byť mohol. Či už sa jedná o tému, Jacka Blacka (a jeho roly na, ktorú by mal mať trademark), hudbu, niektoré skvelé myšlienky. Kto vie ako by to bolo, keby hral ústrednú a kľúčovú postavu niekto iný ako John Cusack. Na viacerých miestach si myslím, že svoju rolu nezvládal a skrátka- nehodil sa mi tam, nech už mal na seba akýkoľvek hipsterský sveter:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Čínská písmena na Robově dresu č. 6 znamenají "Hong Kong". (D3VIL)
  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama