Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou teenagerů, spřízněných duších, které společně hledají únik před traumatizujícími životními událostmi ve vlastním světě „svého lesa". Silné vzájemné pouto je přitom tak křehké a návrat do reality tak bolestivý. Dokumentarista Dom Rotheroe chtěl ve svém hraném debutu zachytit intenzitu a intimitu vztahu hlavních hrdinů, proto se rozhodl pro ruční digitální kameru, kterou vedl Robby Müller, zkušený holandský kameraman, jenž točil s režiséry, jako jsou Jim Jarmusch, Wim Wenders nebo Lars von Trier. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (82)

adriane9 

všechny recenze uživatele

"Ať naživu, nebo v hrobě, ty mě, já tebe, nosíme v sobě.." Když se ptáte, co je to láska, odpovědět se dá mnoha způsoby, ale tenhle film vám dá nadpozemský pocit, že láska má mnohdy takový rozměr o kterém je lepší raději jen snít. Depresivní,silně emoční snímek, na který doporučuji vyrovnanou náladu jelikož umí dost stáhnout a přiškrtit divákovu duši. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci nízkorozpočtový film, pričom v tomto prípade mi nevadila ani ručná kamerka. Snímok je plný osobnej drámy dvoch mladých ľudí, ktorí nájdu úľavu až keď splynú v jedno. Jedna duša, jedno telo, jeden sopeľ.... Po emotívnej stránke to pekne graduje, pričom záver je v tomto smere už hotový vodotrysk. Ale toho ježka nemuseli, to už bolo na mňa moc. 85/100 ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

kluk a holka utíkají do lesa a chovají se tam jako zvířátka, pak se pomalu ukazuje proč utíkají, nedobrovolný sex se staršími je mnění a tak se nějak sblíží až se pomilují a kluk se zabije, protože z principu všechno zničí. I když s tím ježkem je to 1:1. Určitě je to zvláštní film, ale základ na kterém stojí jejich chování je za hranicemi mého chápaní. ()

jakeer odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nedal odpad s takou hrdosťou, ako v tomto prípade. Ja mám rád (aj) alternatívu, ale čo je veľa, to je veľa. Film nudný, útrpný, bez dramatických kvalít. V postavách nebol žiadny rozpor, v príbehu žiadny zvrat. Niečo viac v tomto filme nájdu snáď len ľudia, ktorých sa táto téma týka (prosím bez urážky). ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych toho napsat tolik, ale nic pořádného mě nenapadá. Jen, že jsem právě viděl nádherný, úžasný a smutný film zároveň. Možná časem něco dopíšu nebo celý koment předělám, ale dnes ne. Dnes nemám tu správnou náladu a kdo ví, zda li jí vůbec někdy budu mít. Na tenhle film si už určitě nikdy netroufnu, to vím zcela jistě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama