Reklama

Reklama

Příběh chlapce a dívky, kteří se rozhodnou uprchnout z letního tábora poté, co byli podrobeni šikaně a krutému žertu svých vrstevníků. Oba uprchlíci posilují během třídenního dobrodružství vlastní sebedůvěru i vzájemné přátelství. Režisér D.J.Caruso zfilmoval cenami ověnčený román pro mladé z pera Brocka Colea s původním názvem „The Goats". Příběh pojednává o jedenáctiletém chlapci a dvanáctileté dívce, kteří jsou svými vrstevníky vyloučeni z kolektivu letního tábora, jehož se účastní. Oba outsideři se brzy stanou obětí špatného vtipu. Než aby se však vrátili zpátky do tábora a čelili tak dalšímu ponížení, rozhodnou se společně utéct. A jak se na svém putování pomalu přibližují vidině lepších zítřků, vzniká mezi nimi vzájemné pouto, které jim pomáhá překonat nepřízeň osudu a poznat sebe samé. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Atewi 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že půjde o ten typ filmu, kde jsou deti chytřejší a uvědomělejší, než jejich rodiče/leckteří dospělí. Byla jsem příjemně překvapena a osud Howieho se mě upřímně dotkl, ač jsem to mohla tušit už daleko dříve, než byl explicitně vyřčen. 7/10 PS: Klobouk dolů před hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Věřila jsem jim to :) ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Mno lehčí podobnost s Až vyjde měsíc čistě náhodná? .. SPOILER .. proč musí být vždy bez rodičů kluk? Ještěže jsem zažil tábory za komárů a tam byly tyto věci limitovány akorát tak na přebírání zásilek a to platilo pro všechny, tak bych tomu šikana moc neříkal! A v tomto filmu jim to dokonce i přes zákaz vedoucího tiše podporovali a ihstruktoři to schvalovali. :-( Film povedený, no nic nového. Pár dojímavých scén se najde. Ale takovýto příběh by měli hodnotit hlavně děti s jedním rodičem, či děti v pěstounské péči, jestli byly někdy na táboře v podobné situaci, nebo se s tím setkaly. Docela se děsím představy, že by se to mohlo v ČR dnes blížit podobnému scénáři. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi povedený filmeček o dětských hrdinech. Velmi dobře zvolená hudba, neokoukané tváře, jasně směřovaná myšlenka, citlivě natočené bez nějakých zbytečných extrémů....Jen škoda, že v závěru tam trochu toho klišé uvidíme (viz ty fotky v obálce), ale nevidím důvod, proč takový nepustit dětem, aby se nebály. 75% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně slušný rodinný film, který mě nadmíru pobavil. Už se nebojím umí vytvořit soucitnou, napínavou i zábavnou atmosféru. Velmi podobné snímku Až vyjde měsíc, kdy děti (dva otloukánci) chlapec a dívka už nechtějí být terorizováni svým okolím a raději uprchnou. Uprchnou do světa, kde jsou sami svými pány a mohou zažít konečně i nějaké to dobrodružství. Dávám jasné čtyři hvězdy ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně působivý snímek. Téma mi bylo docela blízké. Připomělo mi to důvod, proč jsem nikdy nechtěla jet na tábor. Vždycky jsem měla obavy, že nezapadnu. A tenhle film toto téma přesně vystihl. Začátek byl trochu drsný, ale pak jsem se i chvílema smála. A na konci mě to samozřejmě dojalo, že i slza ukápla. Výběr dětských herců se mi moc líbil a filmová hudba k tomu všemu krásně sedla. 80%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama