Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná chuťovka. Film by sa dal využiť aj lepšie a nebránil by som sa sérií niekoľkých filmov. Vizuálne je to super. Postavy sú zaujímavé aj keď nedotiahnuté. Vlastne ani neviem kto mal byť hlavná postava. Skôr je to vystavané na väčšom počte vedlajších rovnocenných postáv. To má jedno veľké plus. Nemôžete si byť istý kto zomrie. Zaujalo ma, že sa totálne nesrali s nahotou. To je pre mňa novinka. Appleseed je moja srdcovka. A toto tiež nesklamalo. Už som aj zabudol na orginálnych Starship Troopers od Verhoevena. Nuž ako píšem. Načaté je to dobre, len to teraz rozvinúť. U mňa je hodnotenie niekde medzi 80-85% ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi dobré, samozřejmě především po akční stránce. Rozhodně o třídu lepší než hraná dvojka a trojka. Byla znát velká inspirace Vetřelci, což je paradoxní vzhledem k tomu, že Vetřelci zas byli částečně inspirováni knižní Hvězdnou pěchotou. Kéž by tohle dílko nakoplo zájem také o hrané pokračování či restart celé série, určitě by zasloužila vylovit z bahna podprůměru. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto počítačovo animovaná snímka sa drží filmovej jednotky. To znamená, že sa sem tam ukáže nejaká tá kozička a zadnička. Ženské postavy sú tu viac než dobré. Výzbroj je viac ako slušivá a lepšia než v jednotke a je to celkom masaker, teda stále sa tam strieľa. A čo chcieť viac. Napätie, akcie, hlášky, všetko tu je a spolu s plynulým dejom sa jedná o skvelú prehliadku, ktorú však bohužiaľ zhadzujú veľmi opakujúce sa boje. Grafika stojí za výbornú. Príbeh je slušný a dá sa povedať, že aj ďaleko lepší, než u druhého či tretieho snímku. Veľmi sa blíži skôr k pôvodnému, teda celkom tomu prvému, takže v podstate akoby práve na neho nadväzoval. Keby tam bolo viac obnažených ženských tiel, či nejaká tá sex scéna, dalo by to tejto snímke aj ľudskosť a srdce. Takto len priemer. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Starship Troopers: Invasion je niečo ako Star Wars: Clone Wars. Japončíci skratka vedia a animácie vyzerá fakt pekne, rovnako ako aj akcie, ktoré sú dobre je ich tu dosť a sú podporené dobrou hudbou. Čo sa týka tej hudby, tak som rád, že použili korene od Basila Poledurisa, to je jedno s tých výraznejších plusov. Taktiež aj zaujímavý príbeh. Prekvapila ma aj ta tajuplná atmosféra, ktorá film sprevádzala. Starship Troopers: Invasion je jeden s tých animákov, ktorý poteší fanušikov a milovníkov akčných anime sci-fi. 70% - 3* ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitné vizuálne prevedenie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani veľkorozpočtový celovečerný sci-fi film, avšak s pár chybami, čo som nepochopil, keďže si dali tak záležať na scenériách. Tu je vidieť, aký je razantný rozdiel renderovať neživé a živé objekty. Keby takto vyzerala FPS hra Mass Effect, tak to by bola šupa :) Pekne sa pozeralo aj na renderované krásky, čo mi pripomenulo bájny Animatrix. Neviem čím to bolo, ale vizuál mohli dotiahnuť viac, najmä chrobákov a ich pohyb a takisto aj ľudí. Je to asi o generáciu lepšie GFX ako Final Fantasy: Esencia života. Dej mal spád, ale ako to býva pri tomto type príbehov, nič zvláštne sa neudialo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama