Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (606)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Harry Potter nám opravdu dospěl, Daniel Radcliffe s rohy a flaškou v ruce vyvolávající v lidech jen to nejhorší je tak překvapivě přesvědčivý, že zavře svým skvělým výkonem mnohým pochybovačům ústa. Popravdě jsem po rozpačitém traileru čekala hloupost, ale příběh mě okamžitě upoutal. Bylo to zvláštním způsobem děsivé, zvrácené, absurdní a místy velice zábavné. Upřímně jsem na vážkách, do jaké žánrové škatulky "Horns" strčit, nic tak kuriózního a rozličného jsem již dlouho neviděla. Každopádně perfektní hudba deprimující atmosféře, nádherným scénériím a originalitě jen nasadila korunu (Manson, Pixies, Fever Ray..) - jedinou výtku mám ke konci, který mě zklamal. Nebýt jeho, dám bez váhání 5 hvězdiček. Škoda, že vyvrcholení nakonec působilo tak směšně. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okej tenhle film jsem hodně dlouho odkládal a pořád marně doufal, že ho nějaká produkční společnost ohlásí u nás do kina, jenže, bohužel to se nestalo a to je kurevská škoda, alespoň pro mě, protože tenhle film mi sedl jako už dlouho nic a to navzdory mnohým chybám, za které bych jinde posílal scénář a předlohu minimálně do sedmi pekel, děj je totiž příšerně předvídatelný a hlavní postavy nalajnované podle těch největších klišé (obzvlášť u flasbacků z let dětských), navíc střípky děje minulosti moli být víc střípkovité a ponechat větší váhu na dění v současnosti, které tak působí trochu odflákle. Ale co sakra na tom, když jsem se bavil u atmosferické fantasy s příměsí absurdity a černého humoru?! Osvěžující mix brakové detektivky s fantasy se super vygradovaným (a příjemně mystery) závěrem, předvídatelnosti navzdory. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný Aja, než bych čekal. Stále ale o dost odlišnější, než většina konkurence. I přesto mi ale tento mix hororu, buranské detektivky a komedie příliš nesednul. Chvílemi hodně zábavné, v jiných scénách zase šílené wtf. Daniel Radcliffe ale překvapivě bezchybný. Takhle se vylézá z kouzelnické škatulky! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné zpracování výborné knihy. Temnota, sarkasmus, zvrácenost a černočerný humor se proměnily v sentimentální vzdychání a růžový románek. Krásná kamera, velmi dobrá hudba, obstojné triky, skvělý Bowie...mizerný Radcliffe - ten chlap je nesympatický a k tomu neumí hrát (což opakuji po každém jeho dalším filmu, ne, herec to opravdu není), kozí rohy, nudné pátrání po vrahovi, sladkobolný konec, červená knihovna. Čekal jsem špínu, temno, zvrhlý humor, krvavé masakry...já vím, knihu jsem měl zkrátka číst až potom.... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ha ha, bylo to bizarní, ale fajn, že Aja tentokrát natočil něco trochu jinýho, než svoje obvyklé romantické filmy plné něhy a pohody. Daniel Radcliffe mě tentokrát přesvědčil, že hrát umí a očividně se na týhle roli zgustnul. Výborná scéna s hady a vidlema za zvuků "If I had a heart," nedobrovolný zpovědi "vystavených" lidí dost pobavily, konec byl taktéž zábavně přestřelenej. Joe Hill hodlá kráčet v taťkových šlépějích, a to je dobře. Líbil se mi Joe Anderson jako fetka bratr. Film má takovou zvláštní atmosféru, kde se pojí motiv lásky z dětství, hororu, rodinného dramatu a černé komedie, překvapivě z toho ale vyšlo zábavný a koukatelný dílo. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (ČSFD)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (007.)
  • Juno Temple povedala, že nemala problém byť v jednej scéne pokrytá hadmi, pretože sa ich nikdy nebála a myslí si, že sú naozaj krásni. Aj keď priznala, že neznáša pavúky. (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama