Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Z mysteriózneho thrilleru sa vykľulo dosť veľké sklamanie. Ako náhle bol dej filmu konečne na dobrej ceste, v tej chvíli zase všetko upadlo a takto rozporuplne sa to tiahlo od začiatku až do konca. Keď už to vyzeralo, že aspoň koniec bude dávať zmysel, napokon ešte aj to poprelo akúkoľvek logiku. OK, striedanie snov a reality mám celkom rád, pokiaľ to však nespôsobí takýto obrovský zmätok. Vlastne ani napokon neviem akým spôsobom si poslednú tretinu filmu vyložiť. Ale inak námet o neutíchajúcej pomste medzi dvomi kolegyňami bol kvalitný, len škoda, že príbeh sa nakoniec ocitol v takej podivnej atmosfére. Čo je vlastne realita? ()

Hild 

všechny recenze uživatele

No co toto mělo znamenat, tak zvláštní film jsem už dlouho neviděla. Celou dobu jsem si říkala, jestli si spíše ze mě někdo nedělá srandu. Myslela jsem si, že by to mohl být hodně zajímavý thriller, ale vůbec mi nesedla Brianova režie, ty neskutečně dlouhé natahované scény, kdy například musíte dvě minuty sledovat, jak hlavní hrdinka míří ke dveřím a další dvě minuty ty dveře otevírá, do toho úplně úděsná hudba a zvraty jako v nějaké telenovele. Noomi Rapace je v tomto filmu pro mě nesnesitelná. Lehce to zachraňuje Rachel McAdams, která si roli mrchy evidentně užívala. Pokud můžete, filmu se vyhněte, akorát byste u závěrečných titulků nadávali, jak jste promarnili drahocenný čas. A pokud vás stále láká hlavně popisek, že se jedná o erotický thriller, tak můžu rovnou prozradit, že do erotického thrilleru má tento film hooodně daleko. ()

Reklama

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Dafuq roku. McAdams i Rapace se do rolí vůbec nehodily, těžce přehrávaly, postavy mezi sebou hrajou subhry subher her, vyprázdněné dialogy jak z Rodinných pout (hlavně ty konce firemních porad). ALE! Tentokrát to vůbec nevadilo, smál jsem se tomu a zároveň jsem byl poměrně napjatý. Konec byl tak over the top, že ani nechci řešit, co bylo jak. To si nechám, až na příště. (EROTICKÝ thriller to teda rozhodně není) 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sama nevím, proč jsem tak dlouho odolávala Passion, možná to sinusoidové hodnocení a dost negativních komentářů , ale konec konců je to přece jen pro mě jistou výzvou a když jsem byla ještě navíc popostrčená k tomu, ať do toho klidně jdu, tak jsem do toho šla a za to dík. K tomu mám ještě jednu připomínku, že erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen je mírně zcestné vyjádření v obsahu. Mnohé uživatele to může odradit a já byla jednou z nich. - Ta naše něžná, milá a krásná Rachelka a vida, jaká to může být potvora a naopak ta svérázná, nespoutaná Noomi z Millennia a tady je to ušlápnutá holčina. Ale pozor, tenhle fakt berte jen v úvozovkách. Sledovat totiž tyhle dvě filmové starr, jak na sebe něžně vrčí a kují na sebe pikle nejvyššího kalibru, byla obrazně kulinářská lahůdka a to nemluvím o mužském oku, který si tady musel nutně přijít na své. Brian De Palma je zatím můj čtyřkový režisér a ani tady se neodchýlím i když připouštím, že se scénářem se mohli tvůrci trochu víc pomazlit. Závěrečná tečka mně silně připomněla Nepřítele, která pro mě zůstane i tady jedním velkým otazníkem. Ale když přihlédnu k faktu, že se jedná mimo jiné o mysteriózní žánr, tak proč ne ? Dámy, byly jste senzační potvůrky. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Jenže někteří staří psi už nejsou schopni ani zdaleka se přiblížit svým dávným výkonům. A potom jen nepříčetný (nebo historie neznalý) jedinec může označit nového De Palmu jako něco víc než strašné zklamání. První hodinu je to nudná a nezáživně natočená podívaná ve stylu německého televizního balastu. Ta úděsná hudba! Scéna s rozbitým autem a zhroucení Miss Rapace mě bude strašit ještě dlouho. To se všichni zbláznili? V další fázi se starej dobrej Palmič přeci jen trochu rozjede a sází zajímavě nebo aspoň divně komponované a nasvícené obrázky. Jenže když fatálně selhává i jeho výkladní skříň v podobě rozděleného plátna, víte, že je fakt zle. Závěr je už úplně dada, a tak cestou z kina doufáte, že váš kdysi děsně oblíbený režisér už NIKDY NIC NENATOČÍ.  2023 update: Bavil jsem se napodruhé mnohem víc, než bych čekal. Je to laciné, ale béčkově funkční. Samozřejmě s De Palmovými mástrpísy se to srovnávat nedá, ale užil jsem si to solidně. 70% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). Obdobie natáčania trvalo od 5. marca do 5. mája 2012. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama