Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Milujem túto relácia, lebo napriek všetkému nie je vôbec úzkoprofilová, ale aj zo mňa dokázala urobiť automobilového nadšenca. Jednotlivé diely, ale aj špeciáli sú zaujímavé, plné informácií a predovšetkým vtipné, zo skvelými hosťami. Nič z toho by však nefungovalo bez trojice špičkových moderátorov, ktorí cez všetky svoje rozdielne vlastnosti si pasujú ako zadok na šerbeľ. Milujem ich všetkých rovnako, ani jeden nevyčnieva nad ostatných, len sa skvelo dopĺňajú. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci britský humor. Hlavná trojka Clarkson, Hammond a May sú spoločne veľmi dobrý a hádžu hlášky, ako na bežiacom páse. Majú geniálne nápady, ktorými pobavia a zaujmú aj tých, ktorý sa o autá zaujímajú veľmi málo, až skoro vôbec. Ako aj ja. Toto je určite jedným z najlepších televíznych programov, aké sa kedy vysielali. Môžem sa pochváliť, že som videl takmer všetky časti a stále ma to veľmi baví. A tie ich špeciály nemajú chybu! Tie sú zrejme to najvtipnejšie, čo som kedy videl ohľadom televíznej produkcie. Naozaj vydarené. Len škoda, že keď táto trojka odišla, tak to stratilo šťavu a aj keď som dal tým novším častiam šancu, tak ma to už jednoducho nebavilo. To si radšej pozriem nejaké staršie diely. Ale aj tak si to zaslúži plný počet! ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem poznala jen díky bratrovi a jeho obrovskému zájmu o auta. Mě auta vždycky tak trochu zajímaly, ale nikdy jsem se na žádný magazín o autech nedívala, teda kromě Autosalonu, který nám pravidelně hrával při snídani. Pak se ale můj bratr začal dívat na Top Gear a já poznala úplně jiný svět! Nejdřív jsem se dívala jen kvůli trojici moderátorů, hlavně teda Hammondovi, a jejich naprosto úchvatným vtipům, ale nakonec jsem přece jen začala poslouchat i ty technické údaje a došlo mi, že zajímat se o auta jen kvůli tomu, jak vypadají, je čisté pózerství. Top Gear miluju, kluky miluju, auta miluju, prostě všechno, co obsahuje pojem Top Gear miluju! Je to absolutně nejlepší a nejvtipnější pořad, který jsem kdy sledovala a velmi pochybuju, že ho někdy nějaký dokáže vůbec překonat ... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Úspech britského Top Gearu podmienil vznik spin-off programov Top Gear USA (od r. 2010), Top Gear Australia, Top Gear Russia, Top Gear South Korea a Top Gear China. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama