Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

dwyane 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show o autech, která kdy byla vytvořena! Záměrně nepíšu pořad, který by se zaměřoval na testování aut z odborný, praktický a uživatelský stránky. O to zde většinou ani nejde a to je dobře. Jinak by zařadil po bok nepřeberného množství motoristických pořadů...bla bla bla moc keců a prd z toho, každý je odborník a profesionál a ví přesně, co je na tom auto dobrá a co špatný. Proto jsem rád za podobu Top Gearu, kde proti sobě stojí naprosto nesourodá trojice moderátorů se svými názory, bez kterých by Top Gear nebyl zdaleka takovým, jakým je. Jen škoda, že je seriál svým obsahem tak moc vzdálený realitě a možnostem většiny diváků. Na druhou stranu, koho by ale bavilo koukat na pokus o vtipné a sálodlouhé testování třeba Peugotu 307, když může koukat na Stiga, jak jede bokem v Hammerheadu nejnovějším Italským supersportem!:) ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Najlepšia relácia na svete! Niekedy sa pýtam sám seba že čo majú ich výtvory spoločné s autom (teda okrem štyroch kolies a volantu). Najzohranejšia trojka na svete! Neustále narážky na Hammondovu výšku ma dokážu vždy pobaviť tak isto ako podpichovanie " kapitána šneka". A pozrieť si nejaký špeciál, tak to je priam majstrovské dielo :) ()

Reklama

67891234 

všechny recenze uživatele

Miluji auta. A v žádném jiném seriálu nenajdete takové supersporťáky jako v tomhle. A ta dokonalá trojce, která to dělá s až neuvěřitelným humorem. Právě od roku 2010 se zvedla kvalita od minulých dílů, které byly poněkud slabší a méně bláznivé, ale furt bych jim dal 5 hvězd. Ale poslední dobou šla kvalita o malinko dolů i u těchto sérií po opravě studia a přejmenování na Top gear 2010. Chybí mi třeba srovnávací tabule nebo komunikace s publikem, která byla vždy nejhumornější a i divácí ve studiu skučeli radostí. Asi nevíte o čem teď mluvím, ale zasvěcení vědí. A ještě jeden poznatek na konec. I moje sestra, která doslova nesnáší auta, tak řekla, že je to fajnový seriál. A to už stojí za zhlédnutí. :D 100% ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nejsem šílenec do aut, tak tohle můžu. Britský humor mi sedí (viva la Red Dwarf) a tohle trio dokázalo z nudného dokumentu udělat slušný a záživný pořad. Rád mám Vietnamský speciál, ale vyzdvihnout bych mohl ještě dalších x dílů, co díl to skvost. Jiný pořad o autech nesleduji, protože mě ničím nedokázali zaujmout o to víc Top Gear cením, protože jim se to povedlo. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejsem zas takový fanda automobilů a dlouho jsem si vystačil s favoritem, ale co jsem přesedlal do "nadupaného mazlíčka" nemohl mému zraku ujít pořad Top Gear. Brzy jsem se pídil po všech dílech. Pořad je tvořen velice poutavou formou a proto je možná tolik populární, ano, jde i o ta auta. Účast zajímavých hostů je jen další plusový bod do kapsy tvůrců. Trojice ostřílených moderátorů předvádí dokonalou závodnickou show a tak nezbývá, než doporučit alespoň jeden jediný díl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama