Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Perfektní zábava se sehranou trojkou. Povýšeně ješitný Jeremy, ztřeštěné velké dítě Richard a flegmatický James servírují zábavu, při které si divák klade otázku, kde na ty blbosti chodí, a po celou dobu po sobě střílí třeskutě jízlivými poznámkami. Role každého z moderátorů se pěkně zdokumentovala v jednom z dílů, kdy soutěžili o to, kdo bude mít nejlepší obojživelné auto. Jeremy přijel suverénně s jakousi nadupanou károu, Richard s infantilní radostí poskakoval kolem těžkotonážní krabice a James si to spokojeně přihasil s jakousi obludností, ve které byl zapíchnutý stěžeň. Také dnes jsem viděl vypečenou disciplínu. Pánové si koupili co nejlevnější auta a pak každý vymyslel soutěž. Jednou z nich bylo nacpat do auta psa (což u takové Toyoty IQ šlo docela špatně, zvlášť když pes byl bernardýn), projet okruh co nejrychleji, ale zároveň tak, aby pes neměl touhu řidiče sežrat, a při dokončení úkolu se ještě zkoumalo, jak spokojeně či nerudně se pes tváří. ()

Reklama

Jespi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

rejvn 

všechny recenze uživatele

Amerika má Chucka Norrise, Británie má Stiga :) Miluji auta, miluji britský humor... spojíme-li to dohromady, máme tady vinikající seriál který vás vždy něčím zaujme i když zrovna nejste fanda do aut, Speciály jsou vyloženě třešnička na dortu. Varuji - je to velice nakažlivé a nikdy nezůstanete u jednoho dílu. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Poprosím tých, ktorým sa nepáčia autá, anglický humor a podobne, aby sa neunúvali komentovať tento skvelý seriál o autách a dávali mu hodnotenie odpad a tak, mne sa napr. nepáči Harry Potter, no tak som ho nepozeral, prípadne jeden diel, ale nedám tomu odpad, za to, že k tomu nemám vôbec vzťah, pretože to má svoje kvality... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Úspech britského Top Gearu podmienil vznik spin-off programov Top Gear USA (od r. 2010), Top Gear Australia, Top Gear Russia, Top Gear South Korea a Top Gear China. (m.a.t.o.)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)
  • V Bolívijskom špeciáli, čiže v 6. epizóde 14. série, je na konci 43. minúty vidieť kameramana za autom Jamesa Maya. (Polcas)

Reklama

Reklama