Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Poprosím tých, ktorým sa nepáčia autá, anglický humor a podobne, aby sa neunúvali komentovať tento skvelý seriál o autách a dávali mu hodnotenie odpad a tak, mne sa napr. nepáči Harry Potter, no tak som ho nepozeral, prípadne jeden diel, ale nedám tomu odpad, za to, že k tomu nemám vôbec vzťah, pretože to má svoje kvality... ()

Reklama

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nejsem šílenec do aut, tak tohle můžu. Britský humor mi sedí (viva la Red Dwarf) a tohle trio dokázalo z nudného dokumentu udělat slušný a záživný pořad. Rád mám Vietnamský speciál, ale vyzdvihnout bych mohl ještě dalších x dílů, co díl to skvost. Jiný pořad o autech nesleduji, protože mě ničím nedokázali zaujmout o to víc Top Gear cením, protože jim se to povedlo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • Od roku 2002, kedy bol program obnovený sa ako "auto za rozumnú cenu" používalo Suzuki Liana. V ôsmej sérii ho nahradil Chevrolet Lacetti. Od začiatku pätnástej série jazdia pozvaní hostia na vozidle Kia Cee'd. (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama