Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Auta mě naprosto nezajímají. Ale Top Gear miluju celým svým srdcem ! :-) Film o autech pro motoritstické (ne)nadšence. Je to v podstatě i taková cestománie, obsahuje naprosto brilantní humor a potrefené nápady (předělat auto pro důchodce, vyrobit vlastní vůz, apod.) a především to moderují naprostí sympaťáci, kteří umí být i pořádní volové. (:D) Sledovat, jaké naschvály si na cestách dělají je asi nejlepší. I hvězdy "v autě za rozumnou cenu" mě neskutečně baví, obzvlášť rozhovory s oblíbenci. A The Stig, to je samozřejmě kapitola sama pro sebe. No, jednoduše nechápu, jak to někoho může nebavit. Asi jen lidi bez smyslu pro humor...Co zamrzelo, je způsob, jakým Top Gear (ne)musel skončit. BBC má u mě obrovský vroubek. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Auto relácie moc nemusím a až kým neprišiel Top Gear tak som to považoval za príšernú nudu. Ale po prezretí jednej časti na prima cool som zmenil názor. Stiahol všetky série a teraz mam prezretých okolo 50 častí. Clarksonov humor je fakt dobrý a hlavne jeho doberanie Hammonda nemá chybu. Aj keď občas mi jeho humor príde suchý a až moc britský nie je to tak hrozné. Mayovy chudákovy zase zvyšný dvaja robia večne zle takže aj v tomto je kúsok srandy. Ich komenty a recenzie sú veľmi dobré. Nejde o žiadne technické hodnoty a podobne, proste povedia to tak, že aj hoc jaká baba, slečna, žena, ktorá nemá ukončené technické vzdelanie to pochopí. A samozrejme aj chlap...BOMBA 100% ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nejsem šílenec do aut, tak tohle můžu. Britský humor mi sedí (viva la Red Dwarf) a tohle trio dokázalo z nudného dokumentu udělat slušný a záživný pořad. Rád mám Vietnamský speciál, ale vyzdvihnout bych mohl ještě dalších x dílů, co díl to skvost. Jiný pořad o autech nesleduji, protože mě ničím nedokázali zaujmout o to víc Top Gear cením, protože jim se to povedlo. ()

67891234 

všechny recenze uživatele

Miluji auta. A v žádném jiném seriálu nenajdete takové supersporťáky jako v tomhle. A ta dokonalá trojce, která to dělá s až neuvěřitelným humorem. Právě od roku 2010 se zvedla kvalita od minulých dílů, které byly poněkud slabší a méně bláznivé, ale furt bych jim dal 5 hvězd. Ale poslední dobou šla kvalita o malinko dolů i u těchto sérií po opravě studia a přejmenování na Top gear 2010. Chybí mi třeba srovnávací tabule nebo komunikace s publikem, která byla vždy nejhumornější a i divácí ve studiu skučeli radostí. Asi nevíte o čem teď mluvím, ale zasvěcení vědí. A ještě jeden poznatek na konec. I moje sestra, která doslova nesnáší auta, tak řekla, že je to fajnový seriál. A to už stojí za zhlédnutí. :D 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • Testovací okruh Top Gearu sa nachádza na letisku Dunsfold. Meria 2,82 km a má 12 zákrut. Držiteľom rekordu okruhu (ku koncu roka 2011) je The Stig s časom 0:59.0 min., ktorý dosiahol na monoposte Renault R24 F1. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama