Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

67891234 

všechny recenze uživatele

Miluji auta. A v žádném jiném seriálu nenajdete takové supersporťáky jako v tomhle. A ta dokonalá trojce, která to dělá s až neuvěřitelným humorem. Právě od roku 2010 se zvedla kvalita od minulých dílů, které byly poněkud slabší a méně bláznivé, ale furt bych jim dal 5 hvězd. Ale poslední dobou šla kvalita o malinko dolů i u těchto sérií po opravě studia a přejmenování na Top gear 2010. Chybí mi třeba srovnávací tabule nebo komunikace s publikem, která byla vždy nejhumornější a i divácí ve studiu skučeli radostí. Asi nevíte o čem teď mluvím, ale zasvěcení vědí. A ještě jeden poznatek na konec. I moje sestra, která doslova nesnáší auta, tak řekla, že je to fajnový seriál. A to už stojí za zhlédnutí. :D 100% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jedinečný pořad! Předtím jsem akorát poznal spoustu modelů aut podle karosérie, popř. uspořádání světel a chladiče, pořád však nejsem odborník. Ale to nevadí, trojice moderátorů tomuto pořadu dala svou tvář. Užívají si to, čerpají z vlastních zkušeností a dělají to čistě ze svého zájmu o motorismus, k tomu ještě se skvělým humorem a divákovi doslova otevírají nenuceně nové světy. Jednu dobu jsem se na to díval pravidelně na Prima Cool (tehdy, když to byl ještě výborný kanál a ne druhá Nova Cinema) a těšil se, že se s Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem zasměju a dozvím se něco nového. Taky jsem zbožňoval ty závody i soutěže. Děkuji, pánové. A pokud jde o novější díly s novými moderátory, nevím, do jaké kategorie spadají, ale neviděl jsem ani jeden díl a v současnosti nemám zájem. ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě. ()

rejvn 

všechny recenze uživatele

Amerika má Chucka Norrise, Británie má Stiga :) Miluji auta, miluji britský humor... spojíme-li to dohromady, máme tady vinikající seriál který vás vždy něčím zaujme i když zrovna nejste fanda do aut, Speciály jsou vyloženě třešnička na dortu. Varuji - je to velice nakažlivé a nikdy nezůstanete u jednoho dílu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)

Reklama

Reklama