Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

rejvn 

všechny recenze uživatele

Amerika má Chucka Norrise, Británie má Stiga :) Miluji auta, miluji britský humor... spojíme-li to dohromady, máme tady vinikající seriál který vás vždy něčím zaujme i když zrovna nejste fanda do aut, Speciály jsou vyloženě třešnička na dortu. Varuji - je to velice nakažlivé a nikdy nezůstanete u jednoho dílu. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno