Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Autům příliš neholduji, byť mi řidičský průkaz nechybí. I když mě tedy nechávají novinky ze světa automobilismu chladnější než ostatní příslušníky stejného pohlaví, nutno uznat, že autoři Top Gearu odvádějí svou práci velmi kvalitně a ukazují, že i recenze na auta mohou být podávána velmi zajímavě a netradičně. ()

Reklama

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemá chybu :D žádný náš ani zahraniční pořad o autech se tomu absolutně nevyrovná. Top Gear má tak parádní ideu a nápady. Na to se dá koukat, i když vás motosport vůbec nezajímá.. Navíc Clarkson, Hammond a May tvoří skutečně harmonický pár ... no, ten, kdo to zná, tak mu bude asi ta poslední věta znít šíleně ;D ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)

Reklama

Reklama