Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

dwyane 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show o autech, která kdy byla vytvořena! Záměrně nepíšu pořad, který by se zaměřoval na testování aut z odborný, praktický a uživatelský stránky. O to zde většinou ani nejde a to je dobře. Jinak by zařadil po bok nepřeberného množství motoristických pořadů...bla bla bla moc keců a prd z toho, každý je odborník a profesionál a ví přesně, co je na tom auto dobrá a co špatný. Proto jsem rád za podobu Top Gearu, kde proti sobě stojí naprosto nesourodá trojice moderátorů se svými názory, bez kterých by Top Gear nebyl zdaleka takovým, jakým je. Jen škoda, že je seriál svým obsahem tak moc vzdálený realitě a možnostem většiny diváků. Na druhou stranu, koho by ale bavilo koukat na pokus o vtipné a sálodlouhé testování třeba Peugotu 307, když může koukat na Stiga, jak jede bokem v Hammerheadu nejnovějším Italským supersportem!:) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě. ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jak bych to řekl... Nadupané káry mám rád, ale nebavily mě pořady o automobilech. Tedy až do Top Gear... Narozdíl od třeba takového autosalonu se zde soustředí téměř výhradně na drahé, nablýskané sporťáky a moderátoři nejsou nudní. U moderátorů bych se chtěl pozastavit, protože podle mě tvoří minimálně polovinu úspěchu tohoto seriálu. Trojce Jezza, Hamster a cpt. Slow je prostě skvělá. Nejen díky svému anglickému humoru, ale i díky tomu, jak si dokáží dělat srandu jeden z druhého a sami ze sebe. Sledování tohoto seriálu se tak stává zábavnou podívanou. Zapomenout nesmím ani na různé úkoly a mise po celém světě, za což vděčí velkému rozpočtu, který je opravdu vidět. 5* ()

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)
  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama