Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Meev 

všechny recenze uživatele

Já mám problém s něčím jiným... že mě nebaví to, o čem se tam mluví, ale to, o čem se tam mluví je udělané víc než dobře. A občas i mě zaujme nějaké téma nebo nějaký výlet moderátorů, třeba do Argentiny nebo Číny. Hosté bývají příjemní, Stig umí jezdit a zajímavé jsou i časy, které hosté ujedou. Mně to zkrátka přijde jako zajímavý dokument (jestli to je vůbec dokument :D) ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Reklama

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

boni 

všechny recenze uživatele

V autech se moc nevyznám, respektive mě vůbec nezajímají. Automobilový sport nepovažuji za sport, auto prostě a jednoduše považuji za prostředek, kterým se přemisťujeme z bodu A do bodu B, a přesto Top Gear zbožňuji. To je dle mého soudu dostatečně flagrantní vyjádření kvality. Sice jsem neviděl všechno, ale i tak si dovolím tvrdit, že kvalita jednotlivých epizod je opravdu na konstantní úrovni. Určuje ji v prvé řadě obrovský rozpočet, který BBC díky průměrné světové sledovanosti okolo 300 milionů lidí Top Gearu dala, a v řadě druhé až neuvěřitelně sehraná moderátorská trojice, jenž vše podá erudovaně a zároveň s mimořádně infantilním humorem. V jednotlivých dílech většinou přeskočím minimálně celebrity v autě za rozumnou cenu, to mě vážně nezajímá, a někdy i testy méně zajímavých aut, ale jakmile dojde na hlavní zápletku, tak si můžeme být jisti, že to bude kvalita. A když nám ještě čas od času do toho hodili nějaký ten speciálek, tak to už si musíme zákonitě - a s maximální lascivností - mnout pytlík. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)

Reklama

Reklama